reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

U nas też ciężkie noce :( Małemu wychodzi górna dwójka (nie ma jeszcze górnych jedynek) i jest masakra. Budzi się co chwilę, marudzi przez sen, cyc działa tylko na chwilę jak jest w buzi..
Powiedzcie, czego używacie przy ząbkowaniu? Ja mam dentinox i dentosept mini i zero ulgi.. Te zęby to całe życie człowieka wkurzają!
Camilia. Choć i tak podawałam kilka razy, nie systematycznie jak pisze na opakowaniu. Raz podałam pedicetamol.

reklama
U nas też ostatnio noce słabe. Budzi się z krzykiem i dopiero pierś go uspokaja. Dziewczyny Jasiu nadal czasami "pływa", zgrzyta zębami a teraz jeszcze doszło kiwanie głowy tak jakby pokazywał "tak". @Ane20.02.20 chyba to nie są objawy autyzmu?😓

Ja podaje dentinox i dentosept mini ale tez nie widze poprawy... mozna dawac ibufen baby albo cos takiego z ibuprofenem czy raczej paracetamol??
@natusia.mamusia86 pamietam z psychologii rozwojowej ze tak wczesnie na pewno autyzmu nikt nie zdiagnozuje wiec spokojnie :) dzieci maja rozne dziwne odchyly ale najlepiej to chyba z fizjo sie konsultowac albo pediatra

Mi mówiła że to ważne że naprzemiennie. Wbrew pozorom takie niuanse są ważne. Dziewczyny obserwujmy dzieci i nie dajmy się zmylić uspokajaczom (że wyrośnie). Jako terapeuta to mnie najbardziej drażni że ktoś podciął skrzydła czujnej intuicji matki. Niech rosną dzieci zdrowe i zrobią coś w życiu dobrego [emoji173]
Moj tego nie robi naprzemiennie... zawsze jedna strona... dobrze ze jutro fizjo [emoji120]

Mój zaczął w miarę naprzemiennie. Ale tez nie wygląda to jak czołganie bardziej tak ze wyrzuca rece do przodu, dlonie na podloge i tymi dloniami sie podciaga 🤔 dajcie znac co Wam fizjo powie. Ja chyba tez sie wybiore

Mój zaczął w miarę naprzemiennie. Ale tez nie wygląda to jak czołganie bardziej tak ze wyrzuca rece do przodu, dlonie na podloge i tymi dloniami sie podciaga 🤔 dajcie znac co Wam fizjo powie. Ja chyba tez sie wybiore
Mój bardzo krótko pełzał ale też właśnie robił to w taki sposób, że przeważnie podciągał się na splecionych rękach.

reklama
Moim zdaniem dzieci sobie wyrabiaja rozne systemy przemieszczania, kazdy dobry oby do przodu :D

u nas dzisiaj dzien marudy turbo ale zrobilam dwudaniowy obiad - schab z przepisu @Cookie_ i krupnik na wywarze drobiowym - krolowa Roma nie wzgardzila :D

Noce nadal masakraaaa!! I dzisiaj w dzien jeszcze drzemki nie bylo...

Do góry