reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

U nas też ciężkie noce :( Małemu wychodzi górna dwójka (nie ma jeszcze górnych jedynek) i jest masakra. Budzi się co chwilę, marudzi przez sen, cyc działa tylko na chwilę jak jest w buzi..
Powiedzcie, czego używacie przy ząbkowaniu? Ja mam dentinox i dentosept mini i zero ulgi.. Te zęby to całe życie człowieka wkurzają!
Camilia. Choć i tak podawałam kilka razy, nie systematycznie jak pisze na opakowaniu. Raz podałam pedicetamol.

reklama
U nas też ostatnio noce słabe. Budzi się z krzykiem i dopiero pierś go uspokaja. Dziewczyny Jasiu nadal czasami "pływa", zgrzyta zębami a teraz jeszcze doszło kiwanie głowy tak jakby pokazywał "tak". @Ane20.02.20 chyba to nie są objawy autyzmu?😓

Ja podaje dentinox i dentosept mini ale tez nie widze poprawy... mozna dawac ibufen baby albo cos takiego z ibuprofenem czy raczej paracetamol??
@natusia.mamusia86 pamietam z psychologii rozwojowej ze tak wczesnie na pewno autyzmu nikt nie zdiagnozuje wiec spokojnie :) dzieci maja rozne dziwne odchyly ale najlepiej to chyba z fizjo sie konsultowac albo pediatra

Mi mówiła że to ważne że naprzemiennie. Wbrew pozorom takie niuanse są ważne. Dziewczyny obserwujmy dzieci i nie dajmy się zmylić uspokajaczom (że wyrośnie). Jako terapeuta to mnie najbardziej drażni że ktoś podciął skrzydła czujnej intuicji matki. Niech rosną dzieci zdrowe i zrobią coś w życiu dobrego [emoji173]
Moj tego nie robi naprzemiennie... zawsze jedna strona... dobrze ze jutro fizjo [emoji120]

Mój zaczął w miarę naprzemiennie. Ale tez nie wygląda to jak czołganie bardziej tak ze wyrzuca rece do przodu, dlonie na podloge i tymi dloniami sie podciaga 🤔 dajcie znac co Wam fizjo powie. Ja chyba tez sie wybiore

Mój zaczął w miarę naprzemiennie. Ale tez nie wygląda to jak czołganie bardziej tak ze wyrzuca rece do przodu, dlonie na podloge i tymi dloniami sie podciaga 🤔 dajcie znac co Wam fizjo powie. Ja chyba tez sie wybiore
Mój bardzo krótko pełzał ale też właśnie robił to w taki sposób, że przeważnie podciągał się na splecionych rękach.

reklama
Moim zdaniem dzieci sobie wyrabiaja rozne systemy przemieszczania, kazdy dobry oby do przodu :D

u nas dzisiaj dzien marudy turbo ale zrobilam dwudaniowy obiad - schab z przepisu @Cookie_ i krupnik na wywarze drobiowym - krolowa Roma nie wzgardzila :D

Noce nadal masakraaaa!! I dzisiaj w dzien jeszcze drzemki nie bylo...

Do góry