reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
@Darapuszkin ale słodka jest Roma. Te wałeczki na nóżkach cudne. A jakie włoski długie 😍Jasiu przy niej to chudzelec😉Gratuluję wstawiania🥰mała siłaczka💪 U nas na razie postępów brak. Jak chcę zabawkę to jeczy żeby my podać zamiast próbować się do niej dostać. Leniuszek mały😉

To fakt, ze jej nozkami wszyscy sie zachwycaja bo są mięciutkie w dotyku ale gdzieś te 9 kg musi sie pomiescic haha :D kazde z naszych dzieci leci swoim rytmem. Z jednej strony ciesze sie ze jest ruchliwa to moze w koncu ta waga stanie bo moje plecy bardzo cierpią a z drugiej to wiadomo, ze za szybko to tez zle ale mnie dziewczyny pocieszyly ze ich starsze dzieciaki wstawały podobnie :*

A pojutrze ruszamy na urlop i chcemy dzisiaj kupic jakas lekka spacerowke. Moze macie cos do polecenia? Ta z wozka 2w1 za ciezka i za duzo miejsca zajmuje :(

A pojutrze ruszamy na urlop i chcemy dzisiaj kupic jakas lekka spacerowke. Moze macie cos do polecenia? Ta z wozka 2w1 za ciezka i za duzo miejsca zajmuje :(
Mojej chyba nie ma już w sprzedaży. Mam po starszym baby design sprint. Tylko to nie parasolka, ale rozkładana a płasko, zwrotna. Po tylu latach jak nowa, materiał ma swoje kolory. Więc mogę polecić tylko firmę Baby design, że bubli nie robią.

Wlasnie ogladalam ich spacerowki i chyba cenowo tez sa w miare ok? Nie chcialabym wydac wiecej niz 5 stow bo to ma byc tylko na wyjazdy wozek :D

@Kurcia ma to swoje plusy! Mozesz wyjsc na chwile z pokoji i nie martwic sie za ile sekund walnie w cos głową...

@Darapuszkin wg mnie cenowo są dostępne. Za swoją płaciłam coś max 500 zł. Z czystym sumieniem mogę polecić, jeśli nie zmieniła się ich polityka co do jakości sprzętu. Moja ma 9 l i jak nowa. Przeleżała swoje schowana i zapakowana na strychu. Mimo lat tak jak pisałam nic jej nie ruszyło.
Lubiłam ją za lekkość prowadzenia, szybkie składanie i rozkładanie oraz spore koła. Sporo miejsca w niej dla dziecka. Jakoś nie lubię parasolek. U mnie w mieście widzę sporo spacerówek Jole lub Kinderkraft.

reklama
@Darapuszkin wg mnie cenowo są dostępne. Za swoją płaciłam coś max 500 zł. Z czystym sumieniem mogę polecić, jeśli nie zmieniła się ich polityka co do jakości sprzętu. Moja ma 9 l i jak nowa. Przeleżała swoje schowana i zapakowana na strychu. Mimo lat tak jak pisałam nic jej nie ruszyło.
Lubiłam ją za lekkość prowadzenia, szybkie składanie i rozkładanie oraz spore koła. Sporo miejsca w niej dla dziecka. Jakoś nie lubię parasolek. U mnie w mieście widzę sporo spacerówek Jole lub Kinderkraft.
My mamy baby design 2w1 i tez jestem super zadowolona. Sluzy juz przy drugim dziecku i jak nowy, jest tez super wygodny.
Ja spacerowy mam valco snap 4 na piankowych kolach tylko on ponad 1 tys kosztowal. Jest spoko ale jak dla mnie 2w1 wygodniejsze do prowadzenia ( pewnie kwestia piankowych kol w valco, bo w 2w1 mamy pompowane).
Duzo osob poleca baby jogger na pompowanych (ale nie wiem jak cenowo) albo te valco na pompowanych. Jest tez jakies yoyo super ale to juz chyba gorna polka. Teraz jakbym kupowala wziela bym cos baby design o dobrych opiniach (plus ze to polska firma!)

Do góry