reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Jestem po wizycie i powiem Wam, muszę sama się leczyć, bo lekarz który przyjmuje prywatnie poradził mi dać butelkę i przetrwać ten trudny czas... Moja ostatnia nadzieja właśnie zgasła 😑

Faktycznie. Bardzo współczuję. Czyli słaby lekarz. Twoja Mała taka silna. Podpowiedz jak się z nią bawisz? Chodzi mi o wzmocnienie brzuszka.

A moze doradca laktacyjny? Moze w tych czasach mozna to nawet online ogarnąć
Właśnie próbuje sobie ogarnąć w Bydgoszczy jakiego dobrego doradcę, przecież ona nie może mi kazać karmić butelka.
W niedzielę kontaktowałam się z naszą położna, która jest niby też tym doradcą ale jej porada z maścią która trzeba zmywać przed karmieniem niestety nie działa.
@Ane20.02.20 nie kumam pytania za bardzo 🙄

@alible moze spróbuj tych kompresów mam albo nursecare.
Może maść Purelan ci pomoże 🤔
Mi llaktaror tyci podleczył ale jak młoda ssała znów było do d.. i tak kilka mies zaciskałam zęby i karmiłam, aż istny ból po palce stóp czułam. Później sama się zagoiła brodawka, a istna żywa rane miałam (wyrwany dosłownie jej środek).
Nie mam pojęcia, co Ci polecić bo u mnie tylko czas pomógł ☹️

Dzięki @Cookie_ za podpowiedzi. Multimam nie działa, jeszcze nadzieja w tej maści. Jutro przejdę się do apteki. Muszę wszystkiego spróbować, bo to jest trochę nie do zniesienia. Z tym czasem, kurka ja się boję że będzie tylko gorzej, jak nie zacznę tego jakoś leczyć, a naprawdę bardzo nie chce na mm jeszcze przechodzić 😑

reklama
Do góry