reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Dziewczyn współczuje Wam nieprzespanych nocek, najgorszę są te domysły czy to to, czy coś innego🤔U Was może to być zarówno skok jak ząbki.😖Jestem z Wami myślami. U nas też zaczyna się chyba zabkowanie, bo wkłada rączki i zabawki do buzi i tak jak u @Olga089 krzyczy i wyżywa się na wszystkim co dorwie🤪
@Olga089 też się cieszę, że morfologia ok👍 @Cookie_ z jakieś dwa tygodnie temu miałam też zastuj, zrobił się przez noc, już zapomniałam jak to jest, a tu obudził mnie ból piersi. Dostawiałam małego i na szczęście się rozeszło. Jasiek zasypia o 21 i też mamy karmienie o 3 a później 6/7, 9 i ostatnio śpimy do 11😊

U nas już w większości przypadków to 74 już, zależy też skąd. Za to wczoraj na szczepieniu przy mierzeniu wyszło pielęgniarce 66cm😁

reklama
Do góry