reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ja to juz, uwaga, wycignelam kilka tygodni temu bodziaki po corce 74/80 i 86/92 z lidla (a oni tam maja troche wieksza rozmiarowke), sa troche luzne ale ok.
U nas tez juz chyba niedlugo beda dolne jedynki- widac juz delikatne czerwone kreseczki.
Olga, wspolczuje tego pobrania. My tez juz jedno mielismy a w poniedzialek nastepne 😰

reklama
Laski a kojarzycie rozmiarówke z coccodrilo? Jest zanizona/zawyzona czy normalna? Widze ze maja fajne przeceny
Tez mi sie wydaje ze normalna, moze ciut mniejsza. Ale ja wszystko porownuje do lidlowych a tam troche wieksza 😁
Coccodrillo ma wg mnie fajna jakosc, dla corki troche tam kupowalam. Na pewno lepsza niz smyk czy 51015. Tez obadam te promki.
Ja niezmiennie polecam lidlowe ciuszki. Zazwyczaj sa bardzo dobrej jakosci w porownaniu do ceny. Ostatnio byly rampersy i body na ramiaczka, moze sa jeszcze online

Ja nie wiem kiedy to sie stalo... to 68 zrobilo sie nagle za male. Ciagle wydaje mi sie ze ubranka ktore dostalam jak Roma sie urodzila od znajomych i cioteczek beda za duze a jak wkladam to juz albo glowa nie przechodzi albo cos sie nie dopina :D chyba w moich oczach corka jest mniejsza niz w rzeczywistosci. Zamowilam coccodrillo i cool club ze smyka... musze tego lidla jeszcze. Z hm fajna jakosc ale jakos nie podobaja mi sie te co sa teraz dostepne :(

Hm ma dobre gatunkowo rzeczy. Śmiało nie jedno dziecko może je nosić 😊 Przekazane dalej są jak nowe.
Muszę się zebrać by powyjmowac i poprzeglądać większe ubranka dla małej.

reklama
Do góry