reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Załączniki

• received_319550389047148.jpeg
    received_319550389047148.jpeg
    272 KB · Wyświetleń: 53
  • received_2675194076103722.jpeg
    received_2675194076103722.jpeg
    305,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Ja nie wiem kiedy to sie stalo... to 68 zrobilo sie nagle za male. Ciagle wydaje mi sie ze ubranka ktore dostalam jak Roma sie urodzila od znajomych i cioteczek beda za duze a jak wkladam to juz albo glowa nie przechodzi albo cos sie nie dopina :D chyba w moich oczach corka jest mniejsza niz w rzeczywistosci. Zamowilam coccodrillo i cool club ze smyka... musze tego lidla jeszcze. Z hm fajna jakosc ale jakos nie podobaja mi sie te co sa teraz dostepne :(
Z hm to tez jakos te niemowlece mi nie podchodzily. Corce zaczelam tam kupowac juz jak wyrosla z bodziakow.

@alible faktycznie duża różnica. Mam nadzieję, że u mojej body będą obre, bo kupiłam takie na cienkie ramiączka by założyć pod sukienkę na chrzest.

I Lidla również mega polecam 🙂 Nela głównie w lidlowe ciuchy jest ubrana, czasem smyk, hm i 5.10.15

@Cookie_ a kiedy macie chrzciny? U nas teraz w niedzielę, pogoda ma być paskudna i musiałam dokupić bolerko i właśnie takie body pod sukienkę.

Dziewczyny, przetestowalam ta sukienke kopertowa ktorą zamówiłam. Karmić jest wygodnie no ale jednak piers jest na widoku wiec na takie zupelnie miejsca publiczne trzeba by jakims szalem czy pieluszka sie przykrywac. Ale generalnie jest wygodnie :) no i jestem zadowolona z jakosci i wykonania a pierwszy raz zamawialam szyte na wymiar przez internet 🙈 na pewno będzie sluzyla dluzej niż dokońca karmienia więc polecam taki krój ☺

reklama
Do góry