reklama
Z hm to tez jakos te niemowlece mi nie podchodzily. Corce zaczelam tam kupowac juz jak wyrosla z bodziakow.Ja nie wiem kiedy to sie stalo... to 68 zrobilo sie nagle za male. Ciagle wydaje mi sie ze ubranka ktore dostalam jak Roma sie urodzila od znajomych i cioteczek beda za duze a jak wkladam to juz albo glowa nie przechodzi albo cos sie nie dopina chyba w moich oczach corka jest mniejsza niz w rzeczywistosci. Zamowilam coccodrillo i cool club ze smyka... musze tego lidla jeszcze. Z hm fajna jakosc ale jakos nie podobaja mi sie te co sa teraz dostepne
alible
Fanka BB :)
Dziewczyny, przetestowalam ta sukienke kopertowa ktorą zamówiłam. Karmić jest wygodnie no ale jednak piers jest na widoku wiec na takie zupelnie miejsca publiczne trzeba by jakims szalem czy pieluszka sie przykrywac. Ale generalnie jest wygodnie no i jestem zadowolona z jakosci i wykonania a pierwszy raz zamawialam szyte na wymiar przez internet na pewno będzie sluzyla dluzej niż dokońca karmienia więc polecam taki krój ☺
Cookie_
Moderator
@middayjoy jaką zamawiałaś?
Cookie_
Moderator
Możesz podać sklep kopertowe fajnie się sprawdzają, też mam takie.Taką kopertowa górę a dół z koła, na krotki rękaw, granatową. Czy chodzi Ci skąd?
reklama
Na facebooku poszukaj profilu New-fashion, dziewczyna z Tomaszowa, wlasnie dzis wstawila zdjecia kopertowek, moja ta granatowa ☺Możesz podać sklep kopertowe fajnie się sprawdzają, też mam takie.