reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Lila urodzeniowa 2700 a teraz 4470g. Moja to jak Calineczka w tym towarzystwie 😂
Moja waga po ciazy była wyższa od tej sprzed o 7kg a teraz nie wchodziłam na wagę. Obym tylko te poporodowe 60 kg ujrzała 🙄 a nie więcej

reklama
U nas 3910 urodzeniowa a w czwartek było 6400 - 11 tygodni. Ja mam problem z brzuchem... jest megaflakiem i niestety duzo mu brakuje do stanu sprzed ciazy. Mialam bardzo duzy brzuch ciazowy i chyba bedzie go ciezko zrzucic. W czwartek mam obrone pracy mgr (online!!!!!!) I postanowilam ze po obronie zaczynam cwiczyc! Spodnie wchodza stare tylko ten brzuch :(

Lila urodzeniowa 2700 a teraz 4470g. Moja to jak Calineczka w tym towarzystwie 😂
Moja waga po ciazy była wyższa od tej sprzed o 7kg a teraz nie wchodziłam na wagę. Obym tylko te poporodowe 60 kg ujrzała 🙄 a nie więcej
No Twoja nieduża 😊może po mamie, Ty też jesteś drobna? Ja bym chciala tez 60 kg z tym ze to moja sprzed ciąży więc na razie marne szanse 😉

U nas 3910 urodzeniowa a w czwartek było 6400 - 11 tygodni. Ja mam problem z brzuchem... jest megaflakiem i niestety duzo mu brakuje do stanu sprzed ciazy. Mialam bardzo duzy brzuch ciazowy i chyba bedzie go ciezko zrzucic. W czwartek mam obrone pracy mgr (online!!!!!!) I postanowilam ze po obronie zaczynam cwiczyc! Spodnie wchodza stare tylko ten brzuch :(
U mnie wlasnie tez ten brzuch... Ja juz wlasnie wczoraj wzielam sie za cwiczenia z tym ze poza brzuchem bo ja po cc.
Bedziemy trzymac kciuki za magisterke 👍

Niedzięki ;*! Nigdy nie myslalam ze bede zyla w czasach obron przez neta :D to moja druga w zyciu obrona mgr wiec az takiego stresa nie mam ale jednak nauka przy niemowlaku to nie jest bulka z maslem... ratunkiem jest tata i dlugie godziny na cycu :)

No Twoja nieduża 😊może po mamie, Ty też jesteś drobna? Ja bym chciala tez 60 kg z tym ze to moja sprzed ciąży więc na razie marne szanse 😉
Nasze dziecię też z tych mniejszych. Urodzeniowa 3070, w tym momencie 4750g (10 tygodni).
Ja w ciąży przytyłam 12kg i miałam naprawdę malutki brzuszek. Szybko wróciłam do wagi sprzed ciąży, za to mam wrażenie, że przez tą kwarantannę teraz przytyję i już tak łatwo nie pozbędę się tych kilogramów..

Raczej drobniejsza zawsze byłam. 10l temu ważyłam 49 kg po ciąży 51 kg i tak na przestrzeni czasu te +2kg dobrałam. Teraz dużo ciężej zrzucić, ale i człowiek starszy 😂 i izolacja nie pomaga.
Wczodze w spodnie sprzed ciąży tylko brzuch odstaje 😱 a niby niewielki był i tylko 10 kg przybrałam.
Za to koszul żadnych nie dopinam w biuście. Skoczył mi o 2 rozmiary.

@Darapuszkin trzymam kciuki za obronę, daj znać po niej. Co studiujesz?

Raczej drobniejsza zawsze byłam. 10l temu ważyłam 49 kg po ciąży 51 kg i tak na przestrzeni czasu te +2kg dobrałam. Teraz dużo ciężej zrzucić, ale i człowiek starszy 😂 i izolacja nie pomaga.
Wczodze w spodnie sprzed ciąży tylko brzuch odstaje 😱 a niby niewielki był i tylko 10 kg przybrałam.
Za to koszul żadnych nie dopinam w biuście. Skoczył mi o 2 rozmiary.

@Darapuszkin trzymam kciuki za obronę, daj znać po niej. Co studiujesz?
Dzieki wielkie! Licze ze to bedzie formalność :) Studiowałam psychologie stosowaną, a wcześniej dziennikarstwo ale to bylo bardzo nietrafione...

A co do wagi to rzeczywiscie drobniutka jestes, ja wygladam chudo jak waze 65 kg a tak normalnie to 67-70. W ciazy 13 kg przytylam a ostatnio na wadze bylo 73. Chcialabym te 5 jeszcze zrzucic. W rozmiar 38 nadal wchodze ale tez wszystko na cyckach opiete strasznie :D

Dziewczyny, mam kryzys. Moja córka nonstop placze od 2 dni, uspokaja sie tylko przy piersi ale jak ja odstawiam to zaraz jest taki wrzask ze mam ochote wszystko rzucic i wyjsc z domu... myslicie ze to moze byc skok? Raczej to nie jest kwestia brzuszka, nie prezy sie i jest miekki. W nocy spi cudownie jak zawsze ale w dzien jest masakra. Nie jestem w stanie prania wywiesic, nie mowiac juz o zjedzdniu czegos :(

reklama
Do góry