reklama
Darapuszkin
Fanka BB :)
Fajna sprawa! Chociaz ja laktator i tak juz upchnelam gleboko w szafie zeby w ogole na niego nie patrzec. Jak sobie przypomne dzwiek to mam az ciary przez to mozolne rozkrecanie laktacji na poczatku. Moja corka jest takim glodomorem, ze nawet jak mam dwa twarde glazy to wszystko sciagnie za jednym karmieniem
A jak Twoja brodawka? Wygoila sie?
A jak Twoja brodawka? Wygoila sie?
Cookie_
Moderator
Czasami nadal boli (raz mniej raz mocno, że zaciskam zęby) jak mała złapie płyciej ją.
"Dziura" dalej jest i obstawiam że zostanie po prostu większy otwór który widać jak sutek wyciągnięty jest po karmieniu. Uszkodziła to zapewne zniknie jak skończę karmić.
Ta butelka przekonała mnie, bo widzę jak nie raz mokre wkładki mam po karmieniu a tak zawsze coś złapie. Dziewczyny na fb w gr karmienia piersią pisały, że przez cały dzień sporo zbierają i podają na do jedzenie czy mrożą. Co ma się zmarnować to wykorzystać można
"Dziura" dalej jest i obstawiam że zostanie po prostu większy otwór który widać jak sutek wyciągnięty jest po karmieniu. Uszkodziła to zapewne zniknie jak skończę karmić.
Ta butelka przekonała mnie, bo widzę jak nie raz mokre wkładki mam po karmieniu a tak zawsze coś złapie. Dziewczyny na fb w gr karmienia piersią pisały, że przez cały dzień sporo zbierają i podają na do jedzenie czy mrożą. Co ma się zmarnować to wykorzystać można
Darapuszkin
Ja robie tak, ze podkladam tetre i pozniej przecieram tym mlekiem malej buzie albo czasem nawet sobie podobno ma same dobroczynne wlasciwosci
Ane20.02.20
Ane20.02.20
Ja mojemu smaruje teżJa robie tak, ze podkladam tetre i pozniej przecieram tym mlekiem malej buzie albo czasem nawet sobie podobno ma same dobroczynne wlasciwosci
Ane20.02.20
Jak Wasza waga? Nasz 6700. Bez pieluchy a moja waga...ojoj
alible
Nela 6100, urodzeniowa 3520 a w poniedziałek kończy 12 tydzień
Ja przez dwutygodniowy pobyt w szpitalu od razu po porodzie zrzuciłam wszystko co mi przybrało przez ciążę, czyli 10kg ale teraz przez tą izolację przymusowa czuję że znów tyje i boję się wejść na wagę.
Ja przez dwutygodniowy pobyt w szpitalu od razu po porodzie zrzuciłam wszystko co mi przybrało przez ciążę, czyli 10kg ale teraz przez tą izolację przymusowa czuję że znów tyje i boję się wejść na wagę.
alible
Ja dzięki takim zabiegom pozbyłam się trądziku u NeliJa robie tak, ze podkladam tetre i pozniej przecieram tym mlekiem malej buzie albo czasem nawet sobie podobno ma same dobroczynne wlasciwosci
reklama