reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Fajna sprawa! Chociaz ja laktator i tak juz upchnelam gleboko w szafie zeby w ogole na niego nie patrzec. Jak sobie przypomne dzwiek to mam az ciary przez to mozolne rozkrecanie laktacji na poczatku. Moja corka jest takim glodomorem, ze nawet jak mam dwa twarde glazy to wszystko sciagnie za jednym karmieniem :D

A jak Twoja brodawka? Wygoila sie?

Czasami nadal boli (raz mniej raz mocno, że zaciskam zęby) jak mała złapie płyciej ją.
"Dziura" dalej jest i obstawiam że zostanie po prostu większy otwór który widać jak sutek wyciągnięty jest po karmieniu. Uszkodziła to zapewne zniknie jak skończę karmić.
Ta butelka przekonała mnie, bo widzę jak nie raz mokre wkładki mam po karmieniu a tak zawsze coś złapie. Dziewczyny na fb w gr karmienia piersią pisały, że przez cały dzień sporo zbierają i podają na do jedzenie czy mrożą. Co ma się zmarnować to wykorzystać można 😉

Ja kupiłam z przeceny muszle avent. Też marzyłam o mrożeniu mleka. Wbrew pozorom nie tak dużo. Jak miałam odciągnięty to dolewałam

Załączniki

• Screenshot_20200425-194739.png
    Screenshot_20200425-194739.png
    100,5 KB · Wyświetleń: 33
Nela 6100, urodzeniowa 3520 a w poniedziałek kończy 12 tydzień 🙂
Ja przez dwutygodniowy pobyt w szpitalu od razu po porodzie zrzuciłam wszystko co mi przybrało przez ciążę, czyli 10kg ale teraz przez tą izolację przymusowa czuję że znów tyje i boję się wejść na wagę.

reklama
Nasz 6500 i 63 cm. Bardzo dlugi mi sie wydaje. Swojej wagi tez wole nie sprawdzac 😅 tez mam wrazenie ze teraz tyje przez ta epidemie, ale nie jest tak zle jak po pierwszej ciazy gdzie mi juz na stale zostalo + 10kg 🙈

Do góry