reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

My tez rotarix i Pani dr mowila ze min za 4 tygodnie. Mysle ze pojdziemy tak za 5 tyg na ritarix i druga dawke 6 w1 a pneumokoki chyba misza byc po 8.

reklama
Cieszę się, że jesteście już po szczepieniach. Mam nadzieję, że u naszych malenstw nie wystąpią żadne NOPy. Ja czekam teraz na tel. kiedy następne. U nas chyba zaczyna się jakiś problem z laktacją. Jak przystawiam małego do piersi to po chwili ssania zaczyna się prężyć i kopać nogą. Zastanawiam się czy to z braku pokarmu, czy problemy z jelitkami🤔

Ja rozkręciłam trochę laktacje w mniej pełnej piersi 😊 i zdecydowanie spokojniej z niej je.
@natusia.mamusia86 a próbowałaś odbijać go w trakcie tego buntu. U nas to pomagało na chwilę. Czasem też daje smoczek, mała się wyciszy i po chwili znów ssie spokojnie pierś.

Ja nie umiem wywazyc tej laktacji. Jak rozkrecam to tak ze pryskam mlekiem po scianach i topie dziecko przy karmieniu a jak nic nie robie to mam wrazenie pustych piersi :/

Tak, z tym karmieniem piersia to stwierdzam im mniej sie o tym mysli i analizuje a tylko karmi tym lepiej 🤔 w koncu jestesmy ssakami, inne ssaki jakos sobie radzą ;)
Dziewczyny, musze pokupowac ubranka, glownie pajace na rozmiar 68- z jakich sklepow kupujecie? Chcialabym online no i nie za drogo ale dobrej jakosci :)

Dziewczyny, musze pokupowac ubranka, glownie pajace na rozmiar 68- z jakich sklepow kupujecie? Chcialabym online no i nie za drogo ale dobrej jakosci :)
Ja przedwczoraj zamówiłam pajace, body i spodenki z Sinsay. Niedawno uruchomili sprzedaż online ubranek dziecięcych. Mam kilka ciuszków dla syna ich marki kupionych jeszcze stacjonarnie i sobie chwalę. Przede wszystkim podobają mi się wzory i nie są drogie ;)

Ja przedwczoraj zamówiłam pajace, body i spodenki z Sinsay. Niedawno uruchomili sprzedaż online ubranek dziecięcych. Mam kilka ciuszków dla syna ich marki kupionych jeszcze stacjonarnie i sobie chwalę. Przede wszystkim podobają mi się wzory i nie są drogie ;)
Rzeczywiscie wygladaja fajnie i sa ok cenowo 😊 a jak jakosciowo? Przyjemny material? Rozmiarowka jest normalna?
Ja moge polecic lidla, sa fajne jakosciowo i tanie. Z minusow to trzeba czekac az beda w sprzedazy oraz rozmiarowka jest podwojna wiec moga byc duze na poczatku, ale mi np to nie przeszkadza. Oraz super sa nexta pajace, mialam te male pozyczone od kolezanki i bylam zaskoczona jakoscia no i byly bardzo ladne. Niestety next zawiesil sprzedaz przez epidemie

Rzeczywiscie wygladaja fajnie i sa ok cenowo 😊 a jak jakosciowo? Przyjemny material? Rozmiarowka jest normalna?
Ja moge polecic lidla, sa fajne jakosciowo i tanie. Z minusow to trzeba czekac az beda w sprzedazy oraz rozmiarowka jest podwojna wiec moga byc duze na poczatku, ale mi np to nie przeszkadza. Oraz super sa nexta pajace, mialam te male pozyczone od kolezanki i bylam zaskoczona jakoscia no i byly bardzo ladne. Niestety next zawiesil sprzedaz przez epidemie
Jakościowo są według mnie zadowalające, ale wiadomo że nie jest to jakość jak np Ewa Klucze. Ale pranie dobrze znoszą, nie rozciągają się, są przyjemne w dotyku.
Pajacy jeszcze od nich nie miałam, dopiero czekam na przesyłkę. Pewnie w poniedziałek będą, więc dam znać.

reklama
Tak, z tym karmieniem piersia to stwierdzam im mniej sie o tym mysli i analizuje a tylko karmi tym lepiej 🤔 w koncu jestesmy ssakami, inne ssaki jakos sobie radzą ;)
Tu nie pomogę, bo wszystko mam po siostrzenicy i nowe które moja mama wysłała. Mam dla niej m. in. next, hm, carter's early day i są jak nowki nie widać że użytkowało je już 1 dziecko.
Dla starszego często ubrania kupuje w 5.10.15, hm są dobre jakościowo tak samo jak z Lidla. Tylko lidl ma zawyżoną rozmiarówkę.
Jak był mały to też z cocodrillo kupowałam.

Do góry