Darapuszkin
Fanka BB :)
My tez rotarix i Pani dr mowila ze min za 4 tygodnie. Mysle ze pojdziemy tak za 5 tyg na ritarix i druga dawke 6 w1 a pneumokoki chyba misza byc po 8.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz laktacją się stabilizuje i jest takie uczycie a piersi są tak naprawdę pełne tyle ile potrzeba.Ja nie umiem wywazyc tej laktacji. Jak rozkrecam to tak ze pryskam mlekiem po scianach i topie dziecko przy karmieniu a jak nic nie robie to mam wrazenie pustych piersi :/
Ja przedwczoraj zamówiłam pajace, body i spodenki z Sinsay. Niedawno uruchomili sprzedaż online ubranek dziecięcych. Mam kilka ciuszków dla syna ich marki kupionych jeszcze stacjonarnie i sobie chwalę. Przede wszystkim podobają mi się wzory i nie są drogieDziewczyny, musze pokupowac ubranka, glownie pajace na rozmiar 68- z jakich sklepow kupujecie? Chcialabym online no i nie za drogo ale dobrej jakosci
Rzeczywiscie wygladaja fajnie i sa ok cenowo a jak jakosciowo? Przyjemny material? Rozmiarowka jest normalna?Ja przedwczoraj zamówiłam pajace, body i spodenki z Sinsay. Niedawno uruchomili sprzedaż online ubranek dziecięcych. Mam kilka ciuszków dla syna ich marki kupionych jeszcze stacjonarnie i sobie chwalę. Przede wszystkim podobają mi się wzory i nie są drogie
Jakościowo są według mnie zadowalające, ale wiadomo że nie jest to jakość jak np Ewa Klucze. Ale pranie dobrze znoszą, nie rozciągają się, są przyjemne w dotyku.Rzeczywiscie wygladaja fajnie i sa ok cenowo a jak jakosciowo? Przyjemny material? Rozmiarowka jest normalna?
Ja moge polecic lidla, sa fajne jakosciowo i tanie. Z minusow to trzeba czekac az beda w sprzedazy oraz rozmiarowka jest podwojna wiec moga byc duze na poczatku, ale mi np to nie przeszkadza. Oraz super sa nexta pajace, mialam te male pozyczone od kolezanki i bylam zaskoczona jakoscia no i byly bardzo ladne. Niestety next zawiesil sprzedaz przez epidemie
Tu nie pomogę, bo wszystko mam po siostrzenicy i nowe które moja mama wysłała. Mam dla niej m. in. next, hm, carter's early day i są jak nowki nie widać że użytkowało je już 1 dziecko.Tak, z tym karmieniem piersia to stwierdzam im mniej sie o tym mysli i analizuje a tylko karmi tym lepiej w koncu jestesmy ssakami, inne ssaki jakos sobie radzą
Dziewczyny, musze pokupowac ubranka, glownie pajace na rozmiar 68- z jakich sklepow kupujecie? Chcialabym online no i nie za drogo ale dobrej jakosci