natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@natusia.mamusia86 jesli nie czujess potrzeby i malenstwo sie najada to nie musisz chyba, ze chcesz sobie asekuracyjnie kupic dla spokoju ducha. Poza tym f.e.m.a.l.t.i.k.e.r jest pycha! Jak kakao albo karmelowy napoj@alible zmieniłaś obrazek i na początku myślałam, że ktoś nowy doszedł haha
Ja nie piję żadnych wspomagaczy, myślicie, że powinnam. Mały przybiera to chyba jest ok.
Ale mowisz o dokarmianiu czy karmieniu? Jesli podajesz sama butelke to dziecko powinno zjesc pewnie ze 120 ml, jesli karmisz piersia a dokarmiasz z butelko to jest pewnie ok. Poza tym laktator nie sciaga tyle ile dziexko by wyssalo. Mi laktator prawie nic nie sciaga a mala sie przyssie i pijeDziewczyny udaje mi sie z piersi odciągnąć 70-80ml, czy jest to wystarczająca ilość na jedno karmienie dla 9tygodniowego szkraba?
Ja czekam az przyjdzie zamowienie z gemini... szczotka czesz pod wlos pod lekkim katem zeby podwazyc to, wtedu schodzi... delikatnie ofc slbo po zmiekczeniu oliwa moze?Dziewczyny, jak Wasza walka z ciemieniucha? U nas znowu w brwiach i na środku głowy się to pojawiło. Z brwi jeszcze idzie to jakoś wyczesać, pędzlem do makijazu, z głowy jest trudniej, ani grzebień ani szczotka tego nie ogarnia albo ja tego nie umiem robic.
Nie używałam jeszcze tego specyfiku Mustela, możecie coś więcej o tym napisać?