reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
W luxmedzie nie wiem czy jakokolwiek pakiet zawiera szczepienia platne. Jak chce sie robic 6w1 to i inne dodatkowe to mozna bez pakietu sie zapisac :)
Dzisiaj zwazylam Rome i jest 6050, od ostatniego wazenia 180g wiec nie ma jakiegos szału... chociaz podobno powinno sie wazyc raz w miesiacu a ja robie to co tydzien jak wariatka

@alible zmieniłaś obrazek i na początku myślałam, że ktoś nowy doszedł 😉haha
Ja nie piję żadnych wspomagaczy, myślicie, że powinnam. Mały przybiera to chyba jest ok.
@natusia.mamusia86 jesli nie czujess potrzeby i malenstwo sie najada to nie musisz :) chyba, ze chcesz sobie asekuracyjnie kupic dla spokoju ducha. Poza tym f.e.m.a.l.t.i.k.e.r jest pycha! Jak kakao albo karmelowy napoj :D

Dziewczyny udaje mi sie z piersi odciągnąć 70-80ml, czy jest to wystarczająca ilość na jedno karmienie dla 9tygodniowego szkraba?
Ale mowisz o dokarmianiu czy karmieniu? Jesli podajesz sama butelke to dziecko powinno zjesc pewnie ze 120 ml, jesli karmisz piersia a dokarmiasz z butelko to jest pewnie ok. Poza tym laktator nie sciaga tyle ile dziexko by wyssalo. Mi laktator prawie nic nie sciaga a mala sie przyssie i pije :)

Dziewczyny, jak Wasza walka z ciemieniucha? U nas znowu w brwiach i na środku głowy się to pojawiło. Z brwi jeszcze idzie to jakoś wyczesać, pędzlem do makijazu, z głowy jest trudniej, ani grzebień ani szczotka tego nie ogarnia 😔 albo ja tego nie umiem robic.
Nie używałam jeszcze tego specyfiku Mustela, możecie coś więcej o tym napisać?

Dziewczyny, jak Wasza walka z ciemieniucha? U nas znowu w brwiach i na środku głowy się to pojawiło. Z brwi jeszcze idzie to jakoś wyczesać, pędzlem do makijazu, z głowy jest trudniej, ani grzebień ani szczotka tego nie ogarnia 😔 albo ja tego nie umiem robic.
Nie używałam jeszcze tego specyfiku Mustela, możecie coś więcej o tym napisać?
Ja czekam az przyjdzie zamowienie z gemini... szczotka czesz pod wlos pod lekkim katem zeby podwazyc to, wtedu schodzi... delikatnie ofc :) slbo po zmiekczeniu oliwa moze?

Zaczynam od buteli i jak małemu to nie starcza to daje pierś ale prawą bo z lewej ściągam. Czasami wystarczy tylko to co w butli. Także sama nie wiem.My też walczymy z ciemieniuchę, średnio u nas schodzi, używamy olejku z rossman.

reklama
Do góry