reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ja właśnie z kościoła wracam. Młodemu się siódme światy działy, gorąco, nuda, kiedy idziemy i takie tam. Zajechaliśmy na lody i teraz ja umieram z gorąca. Chętnie w gaciach i staniku bym siedziała. Po pierwszym zostało mi 10kg, ale mam zamiar się w tej ciąży tak nie spaść i wyglądać w miarę normalnie, bo przykryłam 30kg z wagą wyjściową 47, a że ja mam pulchne ciało to każdy kilogram przeliczając na wzrok to jakbym 2 przytyła. Łatwiej było przeskoczyć jak obejść. Ha ha ha...
Teraz startuję 56/57kg na 162cm.

reklama
To ja się z waga wogole nie odzywam bo ja to spasluch jestem okropny rok temu w styczniu jak straciłam pierwszego kropka wa, ylam 120kg. Zawzielam się. Żeby zabić myśli. Do września schudlam 25kgitak stoi teraz ani drgnie... Ale w pierwszej ciąży ważyłam na starcie tyle samo. I przytyłam tylko 8kg i teraz też mam taki zamiar... :) a potem se sxhodne jak po pierwszej ciąży i będę pilnować swojej choroby żeby nie ważyć znowu 120..tak... Taki mam plan. Dobry nie?

To ja się z waga wogole nie odzywam bo ja to spasluch jestem okropny rok temu w styczniu jak straciłam pierwszego kropka wa, ylam 120kg. Zawzielam się. Żeby zabić myśli. Do września schudlam 25kgitak stoi teraz ani drgnie... Ale w pierwszej ciąży ważyłam na starcie tyle samo. I przytyłam tylko 8kg i teraz też mam taki zamiar... :) a potem se sxhodne jak po pierwszej ciąży i będę pilnować swojej choroby żeby nie ważyć znowu 120..tak... Taki mam plan. Dobry nie?
Bardzo dobry, ja też taki mam.

reklama
Nerwy mnie wykańczają i tak jak nie miałam żadnych objawów to wieczorem zauważyłam taki lekko różowy śluz i brzuch tak jakby na okres mnie ciągnie. Wizytę mam dopiero za tydzień. Jak do jutra nie minie to chyba na ip będę musiała jechać. Tylko co ja zrobię z małą. Same problemy mi się piętrzą. Idę spać mam nadzieje że rano będzie wszystko dobrze [emoji19]

Do góry