reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Ja właśnie z kościoła wracam. Młodemu się siódme światy działy, gorąco, nuda, kiedy idziemy i takie tam. Zajechaliśmy na lody i teraz ja umieram z gorąca. Chętnie w gaciach i staniku bym siedziała. Po pierwszym zostało mi 10kg, ale mam zamiar się w tej ciąży tak nie spaść i wyglądać w miarę normalnie, bo przykryłam 30kg z wagą wyjściową 47, a że ja mam pulchne ciało to każdy kilogram przeliczając na wzrok to jakbym 2 przytyła. Łatwiej było przeskoczyć jak obejść. Ha ha ha...
Teraz startuję 56/57kg na 162cm.

reklama
To ja się z waga wogole nie odzywam bo ja to spasluch jestem okropny rok temu w styczniu jak straciłam pierwszego kropka wa, ylam 120kg. Zawzielam się. Żeby zabić myśli. Do września schudlam 25kgitak stoi teraz ani drgnie... Ale w pierwszej ciąży ważyłam na starcie tyle samo. I przytyłam tylko 8kg i teraz też mam taki zamiar... :) a potem se sxhodne jak po pierwszej ciąży i będę pilnować swojej choroby żeby nie ważyć znowu 120..tak... Taki mam plan. Dobry nie?

To ja się z waga wogole nie odzywam bo ja to spasluch jestem okropny rok temu w styczniu jak straciłam pierwszego kropka wa, ylam 120kg. Zawzielam się. Żeby zabić myśli. Do września schudlam 25kgitak stoi teraz ani drgnie... Ale w pierwszej ciąży ważyłam na starcie tyle samo. I przytyłam tylko 8kg i teraz też mam taki zamiar... :) a potem se sxhodne jak po pierwszej ciąży i będę pilnować swojej choroby żeby nie ważyć znowu 120..tak... Taki mam plan. Dobry nie?
Bardzo dobry, ja też taki mam.

reklama
Nerwy mnie wykańczają i tak jak nie miałam żadnych objawów to wieczorem zauważyłam taki lekko różowy śluz i brzuch tak jakby na okres mnie ciągnie. Wizytę mam dopiero za tydzień. Jak do jutra nie minie to chyba na ip będę musiała jechać. Tylko co ja zrobię z małą. Same problemy mi się piętrzą. Idę spać mam nadzieje że rano będzie wszystko dobrze [emoji19]

Do góry