Darapuszkin
Fanka BB :)
@natusia.mamusia86 macie to samo co my ale juz powoli ogarniamy wiec pisze ci co u nas dziala. Polozna mowila ze przy kp kupka moze byc nawet raz na tydzien i jesli sa siuski to spoko. U nas malutką bolą przechodzace gazy. Ma tak ze strasznie placze i pozniej jest seria baczkow. Bardzo pomogly krople bobotik forte - mamy normalnie przespane noce. Jesli chodzi o charczenie to prawdopodobnie to mleko ulewane dostaje sie do gardla - mozna plukac nosek sola morska i przykleic plasterki aromaktiv. Na ulewanie u nas pomaga tylko noszenie. Dlugo w pionie, porzadne bekniecie i jest ok . Polecam system zmianowy zeby sie wyspac. Ja czasami prosze meza zeby 2h zajal sie mala i zamykam sie w pokoju sama albo ide na spacer czy pod prysznic bo inaczej mozna oszalec. Trzeba neistety przez to przejsc i niedlugo nie bedziemy pamietac o kolkach trzymam kciuki!Hej Dziewczyny, u nas ciągle pod górkę. Jak dzień jest lepszy to następny jest psychicznie i fizycznie dołujacy.Napiszcie mi proszę co ile robią kupkę Wasze dzieciaczki, bo u nas nie zawitała od wczorajszej nocy. Mały pręży się, charczy i ciężko oddycha podczas snu. Wydaję dźwięki jak mała kuzka.Nie wiem jak mu pomóc. Myślałam o jakiś czopkach ale nie wiem czy możemy. Jutro mały skończy miesiąc.Dawałam probiotyk i właśnie od tego czasu pogorszyło się z wypróżnianiem Do tego ulewanie. Może przez to, że nie może zrobić kupki podnosi nóżki, wierci się i ulewa Odstawiłam nabiał, bo może to uczulenie na krowie mlekoNie wiem już co robić, położna znowu nas wystawiła, bo miała być w piątek a tu wizyta przeniesiona na środę. Jestem wykończona, bo mało śpię.