reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Kurde zazdroszczę Ci takiego ustawienia. U nas nie mogę powiedzieć, że jest podobnie bo karmię małą na żądanie. Jedyne co to też używamy lampki tylko do przewijania i karmienia a śpimy już przy zgaszonym świetle. No i nasze maleństwo nie chce zasypiac w łóżeczku, chyba że jest rzeczywiście padnięta.

Pytanie czy jak Twoja córka śpi te 3-4h to jak dopadnie się do cyca to też tak łapczywie zajada? Ja często się boję, że Nela mi się zakrztusi przez tą łapczywość.

reklama
Zależy kiedy jednego dnia spokojnie chwyta innego dnia rzuca się jak szczerbaty na suchary. Jeśli w międzyczasie czuje, że piersi za bardzo nabrały i będzie za duży wypływ mleka to odciągam trochę laktatorem.

Mam to samo z lapczywoscia. W nocy malutka mi sie az zaczela krztusic po 4 h niejedzenia... Kochane mozecie polecic jakis probiotyk?

Z tym krztuszeniem to nie raz miałam panikę.
Z probiotyków w szpitalu polecali Dicoflor ale my tego jeszcze nie używaliśmy, bo jeden lekarz powiedział że naturalne probiotyki są w mleku matki.

Zawalu dostalam chociaz na malej to nie robi specjalnego wrazenia. Pokaszle chwile i zadowolona... tez mam wrwzenie ze od tego charczy bo mleko jej zalega w przelyku i nosku. Wlasnie slyszalam o dicoflor i zastanawiam.sie czy to potrzebne bo slyszalam tez ze pomocne w bolach brzuszka.

Kochane mozecie polecic jakis probiotyk?
Podaje Vivomix Baby. U nas pediatra zaleciła przez jakiś czas po cc podawać, by wspomoc rozwój prawidłowych bakterii. Poczytaj o probiotyk ach na str Pan Tabletka.
Vivomix mam sprawdzony po ciężkiej chorobie u syna, gdy wyjałowił się całkowicie i świetnie odbudował mu florę.

@Cookie_ harmonogram to jest co
Podaje Vivomix Baby. U nas pediatra zaleciła przez jakiś czas po cc podawać, by wspomoc rozwój prawidłowych bakterii. Poczytaj o probiotyk ach na str Pan Tabletka.
Vivomix mam sprawdzony po ciężkiej chorobie u syna, gdy wyjałowił się całkowicie i świetnie odbudował mu florę.
Vivomix polecala nam polozna ☺ my na razie stosujemy biogaia

reklama
Co prawda ja z marcowek. Termin na jutro ciaza trzecia ale poprzednie rozwiązali sie szybciej a tym razem nie daje juz rady, nie moge spać tak mnie w nocy cala miednica boli, czekam na jakies sygnały a tu oprocz pojedynczych skurczu nic...
W poprzednich zauważyłam czop teraz nic....a mam czasem wrażenie ze pekam od srodka

Do góry