@alible na dniach ruszysz pewnie
U mnie jak po bólach @ naszły krzyżowe to było jakieś 45 min do partych. Wszystko 1 dnia. Cały poród 2:45 od pierwszych boli @ do końca.
To był pierwszy poród taki szybki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@alible na dniach ruszysz pewnie
U mnie jak po bólach @ naszły krzyżowe to było jakieś 45 min do partych. Wszystko 1 dnia. Cały poród 2:45 od pierwszych boli @ do końca.
PierwszyTo był pierwszy poród taki szybki?
Na siemiradzkiego. A Ty?@Darapuszkin w którym szpitalu będziesz rodzić? Ja jestem z okolic Krakowa
Ja na KopernikaNa siemiradzkiego. A Ty?
Trzymam kciuki za szybkie, lekkie i krotkie rozwiazanie ☺Takiego porodu bym sobie życzyła właśnie wg tego lekarza z izby przyjęć to może się zacząć za 3h a nawet za kilka dni. Mam cierpliwie czekać na PRAWDZIWE skurcze
@Cookie_ łącze się z Tobą w bólu, usunęłam ok.3. Męczył mnie ból głowy. Walczyłam z nim wczoraj cały dzień. Myślałam, że po nocy przejdzie a tu od rana to samoZa mną masakryczna noc. Zasnęłam po 2 z powodu zgagi i obudziłam się ok 6 z tego samego powodu. Do tego mała wierciła się okropnie.
Sprobuj pić dużo wody, mi pomaga na takie migrenowe bóle. Ewentualnie jak masz Amol to natrzyj sobie skronie.@Cookie_ łącze się z Tobą w bólu, usunęłam ok.3. Męczył mnie ból głowy. Walczyłam z nim wczoraj cały dzień. Myślałam, że po nocy przejdzie a tu od rana to samo