reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
@middayjoy Jeszcze dwa dni i będziesz tulić w ramionach swojego szkraba🤱❤Ja dzisiaj jak patrzyłam na to złożone łóżeczko to aż się wzruszyłam😭😭
Natusia racja! Dziekuje za przypomnienie☺ ☺☺ a uslyszec ten pierwszy placz dziecka jest czyms magicznym ☺
u mnie to na dodatek ostatni raz w ciazy bo wiecej nie planujemy dzieci wiec troche nostalgii sie tez wkrada ;)

W bólach mocniejszych od miesiączkowych nadrabiam zaległości co tu się działo w ostatnim czasie 😊
Ja jestem z Bydgoszczy. @natusia.mamusia86, gdzie będziesz rodzić?

Ja dziś byłam na IP bo od wczoraj rana mam straszne bóle, zdecydowanie mocniejsze niż na okres. Dziś już miałam je co 7-10 minut i już myślałam, że to się zaczęło. Niestety. To są tylko bóle przepowiadające 🙄 szyjka całkowicie skrócona, rozwarcie 1cm i z powrotem jestem w domu. Dodam jeszcze, że mam śluz podbarwiony krwią, więc z wszystkich symptomów nadciągającego porodu tylko wody brakuje mi żeby odeszły (chociaż przy dodatnim GBS to wręcz modlę się żeby to nie nastąpiło).

Dziewczyny, które już rodziły czy któraś z Was przechodziła ten czas przed porodem podobnie?

W bólach mocniejszych od miesiączkowych nadrabiam zaległości co tu się działo w ostatnim czasie 😊
Ja jestem z Bydgoszczy. @natusia.mamusia86, gdzie będziesz rodzić?

Ja dziś byłam na IP bo od wczoraj rana mam straszne bóle, zdecydowanie mocniejsze niż na okres. Dziś już miałam je co 7-10 minut i już myślałam, że to się zaczęło. Niestety. To są tylko bóle przepowiadające 🙄 szyjka całkowicie skrócona, rozwarcie 1cm i z powrotem jestem w domu. Dodam jeszcze, że mam śluz podbarwiony krwią, więc z wszystkich symptomów nadciągającego porodu tylko wody brakuje mi żeby odeszły (chociaż przy dodatnim GBS to wręcz modlę się żeby to nie nastąpiło).

Dziewczyny, które już rodziły czy któraś z Was przechodziła ten czas przed porodem podobnie?
Jeśli będzie wszystko ok to Szubin, jeśli coś pójdzie nie tak to MSWiA. Cały czas o Tobie myślałam, czy czasem nie jesteś już po. Trzymam kciuki, żeby już się zaczęło, bo ta niepewność na pewno Cię dodatkowo stresuję.

Właśnie mój wybór też padł na MSWiA.
Szczerze mówiąc bardzo bym już chciała żeby było po, bo te bóle są coraz bardziej nie do zniesienia. Z dnia na dzień gorzej :(

reklama
@alible na dniach ruszysz pewnie 😄
U mnie jak po bólach @ naszły krzyżowe to było jakieś 45 min do partych. Wszystko 1 dnia. Cały poród 2:45 od pierwszych boli @ do końca.

Do góry