Darapuszkin
Fanka BB :)
Kraków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natusia racja! Dziekuje za przypomnienie☺ ☺☺ a uslyszec ten pierwszy placz dziecka jest czyms magicznym ☺@middayjoy Jeszcze dwa dni i będziesz tulić w ramionach swojego szkraba❤Ja dzisiaj jak patrzyłam na to złożone łóżeczko to aż się wzruszyłam
Jeśli będzie wszystko ok to Szubin, jeśli coś pójdzie nie tak to MSWiA. Cały czas o Tobie myślałam, czy czasem nie jesteś już po. Trzymam kciuki, żeby już się zaczęło, bo ta niepewność na pewno Cię dodatkowo stresuję.W bólach mocniejszych od miesiączkowych nadrabiam zaległości co tu się działo w ostatnim czasie
Ja jestem z Bydgoszczy. @natusia.mamusia86, gdzie będziesz rodzić?
Ja dziś byłam na IP bo od wczoraj rana mam straszne bóle, zdecydowanie mocniejsze niż na okres. Dziś już miałam je co 7-10 minut i już myślałam, że to się zaczęło. Niestety. To są tylko bóle przepowiadające szyjka całkowicie skrócona, rozwarcie 1cm i z powrotem jestem w domu. Dodam jeszcze, że mam śluz podbarwiony krwią, więc z wszystkich symptomów nadciągającego porodu tylko wody brakuje mi żeby odeszły (chociaż przy dodatnim GBS to wręcz modlę się żeby to nie nastąpiło).
Dziewczyny, które już rodziły czy któraś z Was przechodziła ten czas przed porodem podobnie?