reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
@Darapuszkin dzięki za miłe słowa 😉 Przechodziłam to raz to trochę wiem a i z natury nie jestem panikarą. Bać się pewnie zacznę jak jutro dowiem się co i jak z porodem 😂. Ale w sumie człowiek zawsze nieznanego się boi.

Mi tez lekarka na ostatnia wizyte tylko mocz i morfologie zlecila. Nie wiem jak przy porodzie sn ale przy cc i tak pobieraja probki w szpitalu bo musza byc swieze. O ile pamietam to poprzednio przy corce jak sie nastawialam na sn to tez nie bylo nic zlecone extra a chodzilam juz po terminie z 4 razy na ktg do szpitala to by mi zlecili jakby co...
Dorapuszkin masz strasznie duzo tych badan- to z jakiejs przyczyny czy po prostu lekarz tak zleca standardowo?
Ja już dzis sie zaczelam lekko stresowac, chyba lepiej nie wiedziec kiedy ta godzina 0 wybije 😂 no i jeszcze ta torba do szpitala mi do dokonczenia zostala :)
Dzis 39+0 u mnie, chcialabym zeby mi sie samo jednak zaczelo jutro a nie znow cc "na sucho" 😂

Mi tez lekarka na ostatnia wizyte tylko mocz i morfologie zlecila. Nie wiem jak przy porodzie sn ale przy cc i tak pobieraja probki w szpitalu bo musza byc swieze. O ile pamietam to poprzednio przy corce jak sie nastawialam na sn to tez nie bylo nic zlecone extra a chodzilam juz po terminie z 4 razy na ktg do szpitala to by mi zlecili jakby co...
Dorapuszkin masz strasznie duzo tych badan- to z jakiejs przyczyny czy po prostu lekarz tak zleca standardowo?
Ja już dzis sie zaczelam lekko stresowac, chyba lepiej nie wiedziec kiedy ta godzina 0 wybije 😂 no i jeszcze ta torba do szpitala mi do dokonczenia zostala :)
Dzis 39+0 u mnie, chcialabym zeby mi sie samo jednak zaczelo jutro a nie znow cc "na sucho" 😂
Wlasnie nic sie nie dzieje a lekarze ciagle jakies badania zlecaja "na wszelki wypadek". Juz mnie to wkurza. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu...

@middayjoy u mnie w szpitalu ponoć najpierw przed cc rozkręcają skurcze, by cc nie było na sucho i był znak dla organizmu.
O to super! Zazdroszcze :) chociaz ja mam taki prog bolu ze pewnie szybko bym zdanie zmienila ;)
a skad jestescie dziewczyny?
Dorapuszkin to rzeczywiscie, myslalam ze masz jakis powod z tymi badaniami i ktg. U mnie ktg dopiero w okolicach terminu zaczynaja zlecac

Wlasnie nic sie nie dzieje a lekarze ciagle jakies badania zlecaja "na wszelki wypadek". Juz mnie to wkurza. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu...
U mnie lekarz też tylko robi morfologie i mocz. Do szpitala nie muszę mieć najświeższych, bo będą robić swoje. Najważniejsze są te co ostatnio miałam robionę posiew, hbs i hiv.Jutro je dostanę, nie odważyłam się zajrzeć przez internet.

reklama
Do góry