Darapuszkin
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie nic sie nie dzieje a lekarze ciagle jakies badania zlecaja "na wszelki wypadek". Juz mnie to wkurza. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu...Mi tez lekarka na ostatnia wizyte tylko mocz i morfologie zlecila. Nie wiem jak przy porodzie sn ale przy cc i tak pobieraja probki w szpitalu bo musza byc swieze. O ile pamietam to poprzednio przy corce jak sie nastawialam na sn to tez nie bylo nic zlecone extra a chodzilam juz po terminie z 4 razy na ktg do szpitala to by mi zlecili jakby co...
Dorapuszkin masz strasznie duzo tych badan- to z jakiejs przyczyny czy po prostu lekarz tak zleca standardowo?
Ja już dzis sie zaczelam lekko stresowac, chyba lepiej nie wiedziec kiedy ta godzina 0 wybije no i jeszcze ta torba do szpitala mi do dokonczenia zostala
Dzis 39+0 u mnie, chcialabym zeby mi sie samo jednak zaczelo jutro a nie znow cc "na sucho"
O to super! Zazdroszcze chociaz ja mam taki prog bolu ze pewnie szybko bym zdanie zmienila@middayjoy u mnie w szpitalu ponoć najpierw przed cc rozkręcają skurcze, by cc nie było na sucho i był znak dla organizmu.
U mnie lekarz też tylko robi morfologie i mocz. Do szpitala nie muszę mieć najświeższych, bo będą robić swoje. Najważniejsze są te co ostatnio miałam robionę posiew, hbs i hiv.Jutro je dostanę, nie odważyłam się zajrzeć przez internet.Wlasnie nic sie nie dzieje a lekarze ciagle jakies badania zlecaja "na wszelki wypadek". Juz mnie to wkurza. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu...
Ja jestem z okolic BydgoszczyO to super! Zazdroszcze chociaz ja mam taki prog bolu ze pewnie szybko bym zdanie zmienila
a skad jestescie dziewczyny?
Dorapuszkin to rzeczywiscie, myslalam ze masz jakis powod z tymi badaniami i ktg. U mnie ktg dopiero w okolicach terminu zaczynaja zlecac