reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ja mam na szczęście wszystkie te badania na miejscu robione, bo gin ma swoje laboratorium, także oni sami wiedzą kiedy. Na kartce mam napisanę 33-37 tyd. Dopiero teraz sprawdzając skapłam się, że będę miała te badania robionę, posiew GBS też😭😁No to trzeba się dobrze wyszorować na następną wizytę😜 Byłam na tej szkole rodzenia. Fajna sprawa, próbki dali a i pani położna fajna i konkretna. Na następnych zajęciach ćwiczenia oddychania itp. Podobno i tak się wszystko zapomina😉😉🤪

reklama
Ja mam na szczęście wszystkie te badania na miejscu robione, bo gin ma swoje laboratorium, także oni sami wiedzą kiedy. Na kartce mam napisanę 33-37 tyd. Dopiero teraz sprawdzając skapłam się, że będę miała te badania robionę, posiew GBS też😭😁No to trzeba się dobrze wyszorować na następną wizytę😜 Byłam na tej szkole rodzenia. Fajna sprawa, próbki dali a i pani położna fajna i konkretna. Na następnych zajęciach ćwiczenia oddychania itp. Podobno i tak się wszystko zapomina😉😉🤪
Ja chodzilam na szkole w 7 miesiacu, fajnie bylo. Dodalo mi to pewnosci :)

Hej, I jak tam po badaniach? Kiedy masz teraz wizytę?
Heja! Ostatecznie jeszcze sie wstrzymalam z badaniami hiv, kila, etc ale zrobilam dzisiaj mocz, morfologie i crp i wszystko ladnie :D leukocyty spadły z 13 na 11 a crp z 7 na 4 wiec jestem zadowolona bo balam sie ze beda tylko leciec w gore. Jutro rano mam wizyte i pewnie babka zleci reszte badań i gbsy. A u Ciebie ok?

U mnie ogólnie ok, trochę męczą mnie skurczę, muszę pogadać z moim ginem, może coś poradzi. Super, że wyniki są ok. Powiedzenia jutro, trzymam kciuki,żeby było wszystko dobrze😊😊

Darapuszkin crp masz powyżej 0, po infekcji czy cały czas tak masz bo taka Twoja uroda? Daj znać po wizycie 😊

Natusia co do magnezu to mój lekarz polecił Magne B6 producent Sanofi (to lek otc a nie suplement diety jak wiele na rynku) Biorę mało 1x1, ale nie łapią mnie już skurcze.

U mnie mała po ostatnich akrobacja h spokojniejsza, może się odwracała 🤔🤷‍♀️

reklama
Dziękuję ,spróbuje może coś pomoże. Mój mały szkrab też od wczoraj, jakiś taki spokojny. Właśnie leżę i liczę ruchy. Mam nadzieję, że to pogoda ma na niego taki wpływ, bo ja też ogólnie czuję się klapnięta.

Do góry