reklama
Darapuszkin
Fanka BB :)
Oooo to moze latwiej wyskoczy my też nie jesteśmy grubciami z mężem ale do drobnych nie należymy więc obstawiam jakieś 3800. Ostatnio koleżanka bardzo szczupła urodziła sn córeczkę 4500
natusia.mamusia86
Hej Dziewczyny, sorki że nie jestem taka aktywna, ale zaczęliśmy remont ostatniego pokoju, także się dzieję. Ja też dostanę na dniach ciuszki od koleżanki, także na razie nie wiem co tam będę miała. Kupiłam już coś na rozmiar 62-68, bo ogolnie tatuś jest dużyzastanawiam się po ile kompletów chcecie wziąć do szpitala? Np. Po 3 komplety 56, 62 i 68. Totalnie nie wiem. Ostatnio stałam jak głupia w
rossmannie i zastanawiałam się jaki rozmiar wziąć tych siateczkowanych majtek. Masakra.
rossmannie i zastanawiałam się jaki rozmiar wziąć tych siateczkowanych majtek. Masakra.
Cookie_
Moderator
Darapuszkin i jak udało się wybrać fotelik?
natusia.mamusia86 Do szpitala spakował 3 szt bodów krótki rękaw, 3 szt z długim i 3 pajacyki. W razie potrzeby mąż i tak doniesie a na pierwszy dzień bez problemu będzie. To co ma donieść spakowałam mu w oddzielna torbę i stoi w szafie + ubranko na wyjście i kombinezon z czapką.
natusia.mamusia86 Do szpitala spakował 3 szt bodów krótki rękaw, 3 szt z długim i 3 pajacyki. W razie potrzeby mąż i tak doniesie a na pierwszy dzień bez problemu będzie. To co ma donieść spakowałam mu w oddzielna torbę i stoi w szafie + ubranko na wyjście i kombinezon z czapką.
natusia.mamusia86
Dzięki za odpowiedź, teraz się naczytałam, że w niektórych szpitalach mają swoje ubranka i w nie ubierają. Podobno też nie kąpią maleństwa, dopiero pierwsza kompiel w domu. W tym miesiącu będę uczęszczać do szkoły rodzenia, także wszystkiego się wypytam
Cookie_
Moderator
U mnie na str szpitala jest podana wyprawka. Pamiętam, że syn nie był kąpany w szpitalu i po porodzie założone były szpitalne ubranka a następnego dnia już zakładała swoje. Szczerze to jak przebite mi pęcherz tuż przed parcie to mały urodził się czysciutki jakby ktoś go umył, jedynie na włosach coś miał co później oczyscilam chusteczką. A tak żadnej krwii czy mazi aż zdziwiona byłam.
natusia.mamusia86
Dziewczyny normalnie masakra, wyszła mi na nosie ogromna opryszczkaCałą ciążę męczę się z babrającym zajadem a teraz jeszcze todzisiaj zaczynam 33 tyd.
Cookie_
Moderator
Natusia skocz do rodzinnego by coś Ci dał co ją zwalczy. Masz chyba termin tydz po mnie to skończyłaś 33tc, bo 33+1 to już 34 zaczęty leci
Czy Wasze dzieciaki też tak, szczególnie wieczorem, wierca się i wypinają do granic możliwości napięcia skóry? Wczoraj myślałam, że z bólu się dosłownie posikam tak mi brzuch faulował w te i we wte a do tego oczywiście mocne kopniaki.
Czy Wasze dzieciaki też tak, szczególnie wieczorem, wierca się i wypinają do granic możliwości napięcia skóry? Wczoraj myślałam, że z bólu się dosłownie posikam tak mi brzuch faulował w te i we wte a do tego oczywiście mocne kopniaki.
Ostatnia edycja:
reklama
natusia.mamusia86
Dzisiaj mam dokładnie 33+0, tak pokazuję mi moja apka kalendarzMuszę się przejść, bo mam nadzieje, że do porodu mi zejdzie. Mały wcześniej był taki grzeczny, ruszał się ale jakoś tak spokojnie, a teraz też urządza sobie charcę. Zaczyna tak o 22 i wierci się niemiłosiernie. A z rana jak się wcześnie obudzę, tak o 5 to też gra w piłkę