reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Hej Dziewczyny😊Jak tam dzisiaj Wasze maleństwa? U mnie mały chyba ma coraz mniej miejsca, bo jest bardzo spokojny, rusza się ale bardzo spokojnie. Może rośnie jak na drożdżach😁 Powoli kończymy remont, zostało sprzątanie.
U nas dzisiaj tez spokojnie chociaz standardowo o 5 rano jak z zegarkiem w reku pobudka kopniakami :D bylam na dniach otwartych szpitala zeby wiedziec na co sie przygotowac.

reklama
Ja na następnym spotkaniu w szkole rodzenia będę miała zwiedzanie oddziału położniczego, także będę wiedziała gdzie się zgłosić i co i jak😉Ja dzisiaj dość dobrze spałam, nad ranem czułam,że mały się wierci ale nie spojrzałam na zegarek, także nie wiem która była. L4 to fajna sprawa, też robię wszystko na spokojni😊

60 par więc duszno! Ale szpital wybrany od dawna więc to było bardziej zeby dowiedziec się jak to wygląda na zywo zeby mniej stresu w TEN dzien miec. Bede rodzic w Krakowie na Siemiradzkiego. Chce ze znieczuleniem a oni slyna z tego ze ZO jest promowane. A Wy skąd dziewczyny jestescie?

U mnie północno-wschodnia część kraju 😉 U mnie też tylko gaz, ale jakoś nie jestem do tego przekonana. Rodziłam bez niczego i dałam radę.

Poszłam dziś zrobić badania przed wizytą, ludzi jak mrówek (jeszcze tylu tam nie widziałam 😂). Na szczęście bez problemu weszłam bez kolejki. Nie zdążyłam zapytać czy mnie przepuszczą jak starszy mężczyzna kazał mi wejść przed sobą 😉
Dobrze, bo nie raz nie jest tak kolorowo i człowiek stoi w kolejce a jednak teraz coraz ciężej.

Dziewczyny czy macie czasami takie uczucie nie bólu czy skurczów, ale jakby ktoś "skopał" dosłownie Wam krocze? Ostatnio miewam takie dziwne uczucie przy poruszaniu się.

reklama
Hejl😊Mi zdarzyło się tylko raz, że mnie przepuszczono w kolejce i to młoda kobieta mnie wpuściła😊Nie jest tak kolorowo😥właśnie wróciłam z wizyty, wszystko się trzyma
, krew pobrana a i pupa posmerana🤪😭 Okropieństwo, dobrze, że już z głowy😉Mały waży ok 2300, ale nie wiem czy wynik jest miarodajny, bo nie widziałam, żeby mierzył jego brzuszek. Niestety muszę zacząć ciśnienie mierzyć, bo miałam 145 na 100, białka w moczu nie ma, przepisał mi też lek na ciśnienie.

Do góry