Gratuluję udanych wizyt i prenatalnych, aż uroniłam kilka łez [emoji24]
@coco07 magnez biorę Chelamag B6, jak Cię te bóle męczą to może warto spróbować
mi to gin w 1 ciąży polecił i mega mi pomaga [emoji846]
Mam pytanko , czy na to badanie prenatalne będziecie szły/ byłyście z partnerami swoimi ? Czy same ?
U mnie mąż był w 1 ciąży na wszystkich prenatalnych i niektórych normalnych wizytach, w tej ciąży pewnie też będzie na prenatalnych. Jak masz tylko taką opcję to ciągaj faceta na te badania, dobry początek budowania więzi
A prenatalne to jest przez brzuch już?
Różnie jest. W 1 ciąży miałam częściowo przez brzuch, ale że nie wszystko mógł dobrze zbadać to i dopochwowo było.
Hej
Ja dalej na urlopie nad morzem
dziś niestety nie ma słońca. Od wczoraj mam bóle w pachwinach, złaszcza z prawej strony i nasila się przy chodzeniu czy jakimkolwiek ruchu. Czy to normalne? Czy to ze względu na ciąże? Nie chodzimy tutaj za dużo bo to morze wiec bardziej się leżakuje. Też macie takie dolegliwości?
Ja ciągle nie moge się doczekać prenatalnych
i chce już wiedzieć co nosze pod serduszkiem
na szczęście tym razem na badania pójde z mężem bo bedzie miał wolne
imiona też już mamy wybrane Nikola albo Ignacy :*
Chyba norma w ciąży, macica rośnie
Wyślij jakaś fotkę wakacyjną! [emoji16]
Ja się zastanawiałam nad imieniem dla dziewczynki Hania lub Gaja, a dla chłopca miał być Rafał lub Damian. Ale znając niezdecydowanie męża to się jeszcze może pozmieniać.
Gaja ! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Cudowne imię, też siedzi mi w głowie [emoji16]
Z imion żeńskich wchodzi u nas w rachubę właśnie Gaja, Róża, Bernadeta i Honorata [emoji85] z męskich ja mam dużo pomysłów, innych od męża [emoji23] mężowi ostatnio Ambroży po głowie chodził, a mi Miłosz albo Hubert
też unikamy teraz popularnych imion, w rodzinie i wśród znajomych same Jaśki, Franki, Antki, Antosie, Amelki, Majki, Tymki. Synka mamy Bruna [emoji4]
Dziewczyny, w końcu lepiej się czuję, miałam w ostatnie dni jakiegoś doła, odpukać od rana mam dobry nastrój, chwilo - trwaj!