Jotka_
Fanka BB :)
Witajcie dziewczęta w ten środowy poranek. dziś spałam bardzo źle. Bo się na tych wakacjach już tyle nadzialo, że tylki chodzę i się przejmuje jakimiś głupotami... Moja beztroska zamienia się w jakąś paranoje... Ciągle jakieś zgrzyty... Typu klotka z ekspedientka w sklepie... No siedzi mi pinda w glowie... No ale wczoraj dla rozluźnienia. Siedzieliśmy we troje i wymyslalismy imiona dla chłopaka (dla dziewczynki syn wybrał już bardzo dawno).. Potem wpisalismy to w program do losowania pomielilisie ileś czasu.. I wypadło na Huberta. Przemyslelismy, syn wymyślił jak będzie mówił do ewentualnego brata i myślę, że zapadła końcowa decyzja, że jak będzie Brat to będzie Hubert, a jak siostra to definitywnie Róża . Myślę, że tak już zostanie. W poprzedniej ciąży też odrazu wymyslalismy z mężem dwa imiona i potem tylko czekaliśmy czy będzie on czy ona
To z takich głupich beztroski h wieczornych ppogaduszek i planów. xD oby te plany już się nie zmieniły i żeby dzidzia z nami została już na zawsze
To z takich głupich beztroski h wieczornych ppogaduszek i planów. xD oby te plany już się nie zmieniły i żeby dzidzia z nami została już na zawsze