reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Cześć dziewczyny. Za
Nami ciężka noc. Jakiś duch nas straszył cala noc. Puklo, cmokalo i dotykał mojego męża... Masakra

Mi się jakieś chore koszmary snily, młodemu też... Rzucalismy się po łóżku jak wariaci... Nad ranem brzuch mnie tak bolał i krzyż że już myślałam że poronilam.... Masakryczna noc... A z rana już takie obrazki u nas Zobacz załącznik 982208
U mnie wyglądało to tak.
20170710_162130.jpeg

Hej dziewczyny ;)
U mnie dziś niezbyt fajnie :( bo od połowy nocy mam ból brzucha ale nie macicy tylko tak jakby z żołądka :( mam wrażenie że jest strasznie napięty i przy ruszaniu się kłuje nieprzyjemnie. Do tego mam zapalenie pęcherza bo latam z każdą kroplą do wc i boli :/ a nie wiem co mogłabym zażyć z lekarstw.

Hej dziewczyny ;)
U mnie dziś niezbyt fajnie :( bo od połowy nocy mam ból brzucha ale nie macicy tylko tak jakby z żołądka :( mam wrażenie że jest strasznie napięty i przy ruszaniu się kłuje nieprzyjemnie. Do tego mam zapalenie pęcherza bo latam z każdą kroplą do wc i boli :/ a nie wiem co mogłabym zażyć z lekarstw.
Idź do apteki i zapytaj czy możesz pić pokrywę, bo nie każde zioło ciężarnym można pić. Jedz żurawinę, bo z leków to nie wiem czy furagina jest wskazana.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, dołączam i ja ☺️ właśnie zaczęłam 6tc, ale dopiero za 2 tygodnie będę miała pierwszą wizytę lekarską... Nie wiem czy nie za późno
Hej witaj. Gratulacje. Ja właśnie też za 2 tyg. Tylko że ja jestem dopiero 4 tydzień. Wolę poczekać żeby było coś widać.

Ja jutro idę na usg do jednego lekarza, a 17 jestem umówiona na NFZ. Z owulacji jutro będzie ukończony 5 tydzień. A 17 będę miała z owu 6 i 3. Nie liczę z om, bo to nie miarodajne, bo mam późne owulacje.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

@wesa pisałaś wcześniej że nie wiesz jak powiedzieć w pracy o ciąży, ja czekam z tym do wizyty lekarskiej, żeby mieć od razu zaświadczenie o ciąży, no chyba że dostanę L4. Tak czy inaczej zdecydowałam, że do wizyty nic nie powiem i się przemęczę póki co

reklama
@wesa pisałaś wcześniej że nie wiesz jak powiedzieć w pracy o ciąży, ja czekam z tym do wizyty lekarskiej, żeby mieć od razu zaświadczenie o ciąży, no chyba że dostanę L4. Tak czy inaczej zdecydowałam, że do wizyty nic nie powiem i się przemęczę póki co
BJleps, Decyzja, ja towogole czakam do końca pierwszego trymestru.. Wtedy też konc, y mi się umowa i powinnam dostać na stałe. Pewnie nie dostanę już, ale trudno dziecko jest dla mnie wazniejsze

Do góry