V
Vel
Gość
Ja miałam wynik w innych jednostkach niż Ty, ale jeśli się w normach mieści to jest ok.Co myślicie? Wynik robiony 1 dzień przed @. Jest ok? Zobacz załącznik 981944
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam wynik w innych jednostkach niż Ty, ale jeśli się w normach mieści to jest ok.Co myślicie? Wynik robiony 1 dzień przed @. Jest ok? Zobacz załącznik 981944
Gratuluję to 3tydzien hehCo myślicie? Wynik robiony 1 dzień przed @. Jest ok? Zobacz załącznik 981944
Mojego też w wakacje dopadło dwa lata temu. Upał A on w gencjanie jak biedroneczkaGratuluję to 3tydzien heh
Dziewczyny nie uwierzcie... Piękna pogoda, słońce, wiele do zwiedzania, a moje dziecko.... MA OSPE... No kurze stopa co jeszcze mnie na tych wakacjach dobie %D
Nie no teraz już nie stosuje się gencjany więc mu to nie groziMojego też w wakacje dopadło dwa lata temu. Upał A on w gencjanie jak biedroneczka
No ja nie miałam wyjścia bo moje apteki zacofane i nie dali mi nic innegoNie no teraz już nie stosuje się gencjany więc mu to nie grozi
Nutka ty który tydzień jesteś. Też widzę dwójkę już masz. Moje też do szkoły polecieli, ja ogarnę chatę i do pracy co mnie przeraża, bo pracuje z ultradzwiekami a w ciąży nie powinnam, a z wiadomością w pracy muszę poczekać tydzień.Dzień dobry [emoji846] u mnie noc spokojna chociaż wczorajsze usypianie małej było straszne. Już dawno nie miała takich problemów aby pójść spać. Pewnie to przez ten upał. Ale w nocy spała dobrze więc obie wyspane się obudziliśmy. Mąż już w pracy, starsza zaraz do szkoły wychodzi. A my jak co dzień. Sprzątanie, obiad, drzemka, zabawa i noc. I tak ucieka dzień za dniem.
Co do kawy to ja nigdy dużo nie piłam więc ciąża za wiele u mnie nie zmienia. Rano inka, a po południu normalna. Każda na mleku bo na wodzie mi jakiś przestały smakować.
Miłego i spokojnego dnia życzę [emoji8]
Jejku co za przeżycia. Oby dzień był lepszy niż nocCześć dziewczyny. Za
Nami ciężka noc. Jakiś duch nas straszył cala noc. Puklo, cmokalo i dotykał mojego męża... Masakra
Mi się jakieś chore koszmary snily, młodemu też... Rzucalismy się po łóżku jak wariaci... Nad ranem brzuch mnie tak bolał i krzyż że już myślałam że poronilam.... Masakryczna noc... A z rana już takie obrazki u nas Zobacz załącznik 982208