Ostensible
Fanka BB :)
[/QUOTE]
Fajnie że u Ciebie wszytko ok, oby tak dalej.
a co to te ketony ?? mi na tych badaniach wyszły też w moczu jakieś bakterie, więc dała mi skierowanie na posiew, który wyszedł ok , więc chyba za pierwszym razem źle pobrałam próbkę tak mi się wydaje.
i na rożyczkę też chorowałam
Myślę że l4 może Ci wypisać tylko chyba na wizycie ( chociaż pewna nie jestem) - więc pewnie byś dostała dopiero od tego 16.08. Ale zawsze można zadzwonić się i dowiedzieć :-)
Ja mam badania prenatalne teraz 23.07 a ginekologa 05.08 - i chce na tej wizycie też wziąć l4, ale co dziwne to nie zleciła mi kolejnych badań moczu ani krwi.. Czy to powinno być badane co miesiąc?
HejHej. Już po wizycie [emoji4] badania wyszły książkowe. Jedynie wyszły mi ketony w moczu, ale powiedział, by się tym nie przejmować, żeby więcej pić wody niż do tej pory.
I różyczka dodatnia, ale chorowałam za dzieciaka [emoji4]
Ogólnie wszystko ok, badanie ręczne na plus. Położna się pytała o zwolnienie, mówiłam od sierpnia, wpisała coś w tę swoją kartę i teraz uwaga! Zapomniałam się spytać ginekologa [emoji23][emoji85] i teraz nie wiem, czy iść pod koniec lipca na wizytę, czy przedzwonić i się spytać co i jak [emoji23][emoji23][emoji23]
No nic, usg mam 12.08 a wizytę z kolejnymi wynikami (mocz i znowu morfologia) 16.08 [emoji4]
Fajnie że u Ciebie wszytko ok, oby tak dalej.
a co to te ketony ?? mi na tych badaniach wyszły też w moczu jakieś bakterie, więc dała mi skierowanie na posiew, który wyszedł ok , więc chyba za pierwszym razem źle pobrałam próbkę tak mi się wydaje.
i na rożyczkę też chorowałam
Myślę że l4 może Ci wypisać tylko chyba na wizycie ( chociaż pewna nie jestem) - więc pewnie byś dostała dopiero od tego 16.08. Ale zawsze można zadzwonić się i dowiedzieć :-)
Ja mam badania prenatalne teraz 23.07 a ginekologa 05.08 - i chce na tej wizycie też wziąć l4, ale co dziwne to nie zleciła mi kolejnych badań moczu ani krwi.. Czy to powinno być badane co miesiąc?