reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe 2020

reklama
Czytalam że jak są ruchy dziecka już wyczuwalne to lepiej przestać używać detektora A tłumaczyli to tym, że kobieta powinna się wsluchiwac w swój organizm i wie kiedy dziecko się rusza i w jakich sytuacjach i bardziej jest w stanie ocenić za wczasu że zbliża się coś niepokojącego bo np ruchy są rzadziej czy cos. A sprawdzając detektorem i polegając na nim może stracić ta czujność. Mysle ze trochę racji w tym artykule było, wszystko dla ludzi ale z umiarem [emoji4] Ja sama nie wiem, mam dylemat kupować ten detektor czy nie, dziś mam 10+2 więc podobnie.
Ja czytałam dokładnie to samo co ty i tez mam dylemat.., jeszcze kilka tygodni temu byłam pewna ze po 10 tc kupię ten detektor, żeby się stresowac trochę mniej :unsure: ale na dzień dzisiejszy już sama nie wiem. Boje się ze nie będę umiała znaleźć tętna lub ze ciagle będę słuchac własnego (przeświadczona ze wszystko jest Ok)
Także trudna decyzja :(

@godzbal Super, ze wizyta Ok ☺️☺️☺️

Dziewczyny dziś 11+4 a patrzcie jaki mam brzuchol :o:o:o co to będzie późniejo_O

Załączniki

• 390E0184-979A-4933-A793-7938E69065A7.jpeg
    390E0184-979A-4933-A793-7938E69065A7.jpeg
    480,6 KB · Wyświetleń: 119
Ja czytałam dokładnie to samo co ty i tez mam dylemat.., jeszcze kilka tygodni temu byłam pewna ze po 10 tc kupię ten detektor, żeby się stresowac trochę mniej :unsure: ale na dzień dzisiejszy już sama nie wiem. Boje się ze nie będę umiała znaleźć tętna lub ze ciagle będę słuchac własnego (przeświadczona ze wszystko jest Ok)

@godzbal Super, ze wizyta Ok [emoji3526][emoji3526][emoji3526]

Dziewczyny dziś 11+4 a patrzcie jaki mam brzuchol :o:o:o co to będzie późniejo_O
Super brzusio [emoji173][emoji173] ja codziennie oglądam się w lusterku, patrzę na wdechu, na wydechu, zgarbiona, wyprostowana, poklepie się po nim poglaszcze [emoji23][emoji23] kolezanki ktore wiedza mówią że już widać po mnie, ale ja mam ogromną nadzieję do konca lipca utrzymać w tajemnicy, a że chce od września isc na zwolnienie to mam plan po prenetalnych z początkiem sierpnia powiedzieć że za miesiąc uciekam odpoczywać. Ale czas pokaże [emoji4]

Dziewczyny, ale się nażarłam!
Tak pozazdrościłam @Velvetka ostatnio tego kebsa, że dzisiaj mój kupił na obiad :D jadłam go z 30minut, nieważne, że już mi niedobrze, ale tak dawno nie jadłam kebaba, że najważniejsze, że ze smakiem wszedł [emoji23]

@coco07 @Dzoana88 ja jeszcze nic nie widzę po sobie, a brzuch spożywczy mam taki jaki miałam [emoji16] jutro z rana może trzepnę sobie fotkę :D
A tutaj dla wszystkich głodnych kebaba[emoji173]️
IMG_3844.JPG

Hej Dziewczyny [emoji3526] mnie też od paru dni przeraża to, że się nie mogę w swoich spodniach spokojnie zapiąć [emoji33][emoji33][emoji33] i też już ciążowe mam na tyłku... Pewnie u mnie też sporo robią wzdęcia i zaparcia, ale już nawet mój chłop stwierdził, że "brzucho mi wychodzi" [emoji28]

Ja dzisiaj na obiadek miałam gulasz i młodą kapustę zasmażaną [emoji7][emoji7] a jutro będę robiła faszerowane papryki [emoji16]
IMG_20190715_150344434.jpeg

@godzbal Super, ze wizyta Ok ☺️☺️☺️

Ale śliczny brzucio. Ja to czuję tylko prężenie w dole brzucha czyli Bobo rośnie napewno no. A brzucha to nie będzie to idąc jakoś szybko niestety. U grubych nie widać :D

reklama
Super brzusio [emoji173][emoji173] ja codziennie oglądam się w lusterku, patrzę na wdechu, na wydechu, zgarbiona, wyprostowana, poklepie się po nim poglaszcze [emoji23][emoji23] kolezanki ktore wiedza mówią że już widać po mnie, ale ja mam ogromną nadzieję do konca lipca utrzymać w tajemnicy, a że chce od września isc na zwolnienie to mam plan po prenetalnych z początkiem sierpnia powiedzieć że za miesiąc uciekam odpoczywać. Ale czas pokaże [emoji4]
Mi tez dziewczyny mówią ze widać ... i u mnie tez pewnie zaparcia robią swoje z tym ze zawsze potrafiłam wciągnąć brzuch i był prawie płaski :p A teraz nie potrafię ... i ja tez staje przed lustrem w łazience przed prysznicem albo rano i się głaszcze po brzuchu i sprawdzam z każdej strony:D:D:D

Do góry