reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

A to my:)) 11tc 4dz
998553

reklama
u mnie chyba nic specjalnie nie widać jeszcze :( ale to pierwsza ciąża, więc ma jeszcze czas..
Jak nie widać, jak widać :)
U Ciebie to dwoje w brzuchu to się nie liczy :p hehe uroczy brzunio.

Wy to takie wszystkie szczuplutkir jesteście to u was wszystko widać. U mnie to długo nic nie będzie widać :) obecnie wygląda to tak. I czuję pod tym sadlem napięcie w podbrzuszu tylko :)
IMG_20190715_174057.jpg

To licz to sadełko już jak ciążowy, a i cyce jak balony się załapały. [emoji12]
Jak nie widać, jak widać :)

U Ciebie to dwoje w brzuchu to się nie liczy [emoji14] hehe uroczy brzunio.

Wy to takie wszystkie szczuplutkir jesteście to u was wszystko widać. U mnie to długo nic nie będzie widać :) obecnie wygląda to tak. I czuję pod tym sadlem napięcie w podbrzuszu tylko :) Zobacz załącznik 998582

Ę tam ciążowy nawet jak sadlo podciagne to płasko jak wcześniej :D ale jest też jedną bardzo dobra rzecz z którą ja nie mam absolutnie żadnego problemu i raczej jeszcze długo nie będę miała, bo nie zdążyłam wymienić ostatniego numer. Mueszcze się we wszystkie spodnie :D

reklama
@coco07 z tym detektorem... chyba tez odchodzę od pomysłu. To samo mi powiedziała koleżanka która ma trójkę dzieci - że nauczę sie swojego dzidziusia, jak sie będzie ruszał i kiedy, to będę spokojniejsza, a detektor najpierw będzie mnie tylko stresował, a w późniejszym okresie może i mnie zmylić.

Piękne brzuszki mamusie ! :) Mój tez mi juz wyskoczył nieco, zaparć nie mam, wiec chyba to juz dzidzia :) a że zawsze miałam płaski brzuszek, to pod wąska sukienka juz widać, że coś wystaje, podoba mi sie to, nie powiem :) dodaje mi to skrzydeł, bo coś ostatnio mam ciężkie dni. Mam tak zmienne nastroje, że juz sama siebie nie mogę znieść, chyba nie było dnia, w którym nie złapał mnie niekontrolowany płacz :p

Do góry