reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

A to my:)) 11tc 4dz
998553

reklama
u mnie chyba nic specjalnie nie widać jeszcze :( ale to pierwsza ciąża, więc ma jeszcze czas..
Jak nie widać, jak widać :)
U Ciebie to dwoje w brzuchu to się nie liczy :p hehe uroczy brzunio.

Wy to takie wszystkie szczuplutkir jesteście to u was wszystko widać. U mnie to długo nic nie będzie widać :) obecnie wygląda to tak. I czuję pod tym sadlem napięcie w podbrzuszu tylko :)
IMG_20190715_174057.jpg

To licz to sadełko już jak ciążowy, a i cyce jak balony się załapały. [emoji12]
Jak nie widać, jak widać :)

U Ciebie to dwoje w brzuchu to się nie liczy [emoji14] hehe uroczy brzunio.

Wy to takie wszystkie szczuplutkir jesteście to u was wszystko widać. U mnie to długo nic nie będzie widać :) obecnie wygląda to tak. I czuję pod tym sadlem napięcie w podbrzuszu tylko :) Zobacz załącznik 998582

Ę tam ciążowy nawet jak sadlo podciagne to płasko jak wcześniej :D ale jest też jedną bardzo dobra rzecz z którą ja nie mam absolutnie żadnego problemu i raczej jeszcze długo nie będę miała, bo nie zdążyłam wymienić ostatniego numer. Mueszcze się we wszystkie spodnie :D

reklama
@coco07 z tym detektorem... chyba tez odchodzę od pomysłu. To samo mi powiedziała koleżanka która ma trójkę dzieci - że nauczę sie swojego dzidziusia, jak sie będzie ruszał i kiedy, to będę spokojniejsza, a detektor najpierw będzie mnie tylko stresował, a w późniejszym okresie może i mnie zmylić.

Piękne brzuszki mamusie ! :) Mój tez mi juz wyskoczył nieco, zaparć nie mam, wiec chyba to juz dzidzia :) a że zawsze miałam płaski brzuszek, to pod wąska sukienka juz widać, że coś wystaje, podoba mi sie to, nie powiem :) dodaje mi to skrzydeł, bo coś ostatnio mam ciężkie dni. Mam tak zmienne nastroje, że juz sama siebie nie mogę znieść, chyba nie było dnia, w którym nie złapał mnie niekontrolowany płacz :p

Do góry