reklama
@paulina.blachut mnie czasem jak ból zlapal w pierwszej ciąży to ruszyć się nie moglam [emoji86]
@Rózamama czekamy na dobre wieści!!! Musi być dobrze! Nie ma innej opcji :* moja koleżanka mega krwawila, mocno żywą krwią kilka razy i sie okazalo ze miesniak.. Musiala miesiąc lezec.. Ale teraz wszystko jest w jak najlepszym porządku a na koniec września ma termin trzymaj się :*[emoji173]️ jesteśmy z tobą :*
@Rózamama czekamy na dobre wieści!!! Musi być dobrze! Nie ma innej opcji :* moja koleżanka mega krwawila, mocno żywą krwią kilka razy i sie okazalo ze miesniak.. Musiala miesiąc lezec.. Ale teraz wszystko jest w jak najlepszym porządku a na koniec września ma termin trzymaj się :*[emoji173]️ jesteśmy z tobą :*
V
Vel
Gość
Trzymam kciuki, żeby się okazało, że to nic poważnego.
Nie mam bo jeszcze nie byłam u lekarza.
godzbal
Fanka BB :)
Serce mi pęka jak słyszę o takich historiach [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31] moja znajoma była w ciąży razem ze mną tylko była do przodu 6 tygodni.. Urodziła w 27 tygodniu i mały żył tylko 2 dni straszne to było ..
Jotka_
Róża słońce! Spokój... Musi być dobrze. Trzymam kciuki, żeby to nie było to. Nie to napewno nie to.Dziewczyny krwawię [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
MadalenaWedel
reklama
paulina.blachut
Może to jakiś krwiak albo torbiel głowa do góry musi być dobrze czekamy na dobre wieści pisz co i jak [emoji7][emoji44][emoji177]
Czekam na męża i jadę do szpitala. Obawiam się najgorszego