reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
@Megan22 Powodzenia kochana na wizycie ☺ Obyś zobaczyła dużego szkraba ;) i żeby wszystko było Ok ...

@LittleStar A można wiedzieć dlaczego straciłaś dzieciątko na tak wysokim już poziomie ciąży? :( Bardzo współczuje ...:sad:

Moja szwagierka miała, dostała antybiotyk w zastrzyku i u niej było po krzyku. Nie denerwuj się. Przede wszystkim nie googluj.
Dziewczyny mam do was pytanie. Dostalam wlasnie na apke wyniki ostatnich badan i w moczu wyszedl mi GBS. Czytalam troche o tym, lekko sie zestresowalam. Na ogol nie zasiegam porad medycznych internetowych, ale moze ktoras z was miala cos takiego? Nigdy wczesniej tego nie mialam, przy poprzednich ciazach bylo wszystko ok. Teraz sie stresuje zeby maluszek sie nie zarazil, mam nawet wyrzuty sumienia ze nie chcialam dziecka :(

reklama
Do góry