reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

No jasne! Masz 100% rację... Jest ok 10-15stopni mniej. Syberia normalnie. I niestety. Mój mały też kaszlal chciał być chory ale na szczęście nie wzięło go.

reklama
Dzień dobry [emoji3526] ja dzisiaj odpoczywam nareszcie! Jutro do 15 do roboty i wizyta. Mam w planach dzisiaj trochę kwiatków poprzesadzac, bo wcześniej nie miałam na to czasu niestety...

@Bafinka, trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku...

Amen... Bostonka ... Że sama się nie domyśliłam... Najgorsze że w necie piszą że jak się zarażę to mogę poronić albo mogą być wady rozwojowe u dziecka[emoji47][emoji24] dobrze że jutro wizyta u gina...
Oooo to nie wiedziałam że dla ciężarnych są takie powikłania, nigdy się tym nie interesowała... Hmmm... Będzie dobrze Kochana! Nie martw się na zapas

@Bafinka współczuję bostonki.
@MadalenaWedel dziś też mam jednego kwiatka przesadzić. Joasia w szkole zrobiła na dzień taty doniczkę i w środku zasadzili lobelię ale padła. Obiecałam jej, że wsadzimy nową.

Mój mąż od 2 miesięcy był na delegacji w Niemczech. Wraca pojutrze - jak się cieszę :rofl2:

@Bafinka po z tym to jest chorobą brudnych rąk. Stosuj odpowiednią higienę i się nie zaraxisz. Będzie dobrze. Jakieś mydło przeciw bakteryjne i myj ręce po każdym kontakcie z córa. Dasz rade

Dzięki dziewczyny, cieszę się, że są tu doświadczone mamy i pomogą wiedzą [emoji16]

Ja się wyspałam jak nigdy, uwielbiam nasze klimaty. Spróbuję wieczorem chłopa wyciągnąć nad morze, co by Wam zdjęć porobić :)

@Bafinka trzymam kciuki, żeby to jednak nie była bostonka.

@olandia takie powroty muszą być mega szczęśliwe, ale niestety i rozstania smutne. Ale! Zawsze są plusy i minusy :)

@Kasia654 teraz jestem na urlopie, 500km od domu, u rodziców. W poniedziałek mam wizytę, więc jak mi nie przejdzie, to dam mu znać co i jak.
Dzisiaj póki co mdłości brak (fakt, dopiero wstałam, ale odpukalam już w niemalowane)

reklama
Do góry