Jotka_
Fanka BB :)
No jasne! Masz 100% rację... Jest ok 10-15stopni mniej. Syberia normalnie. I niestety. Mój mały też kaszlal chciał być chory ale na szczęście nie wzięło go.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na stopach i dłoniach to może bostonka. Sprawdź jeszcze w buzi oby nie bo to kiepska choróba
Jaki masz detektor tętna i gdzie go kupiłaś? Bo też nad tym myslalam, żeby się zaopatrzyć w taki.
Oooo to nie wiedziałam że dla ciężarnych są takie powikłania, nigdy się tym nie interesowała... Hmmm... Będzie dobrze Kochana! Nie martw się na zapasAmen... Bostonka ... Że sama się nie domyśliłam... Najgorsze że w necie piszą że jak się zarażę to mogę poronić albo mogą być wady rozwojowe u dziecka[emoji47][emoji24] dobrze że jutro wizyta u gina...