reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

od razu jak dowiedziałam się o ciąży zaczęłam pić kawę inke ;) ja od razu poszłam na zwolnienie szkoda nerwow w pracy..
Nigdy nie lubiłam Inki, ale ostatnio piłam ją chyba w podstawówce, więc może trzeba jej dać drugą szansę ;)
Z tym zwolnieniem to mam mieszane uczucia, z jednej strony wracam do domu wykończona i w sumie miałabym co robić w domu. Ale z drugiej to lubię moją pracę, a w domu jeszcze trochę posiedzę, bo po macierzyńskim pewnie pójdę na wychowawczy.

reklama
@godzbal Mnie niestety albo stety nie odrzuca od niczego. Za to mam wilczy apetyt i jak tak dalej pójdzie, to będę wyglądała jak w 9 miesiącu ;) Ale ja właśnie teraz jestem w 6 tygodniu, więc pewnie jeszcze wszystko przede mną
Btw. to moja koleżanka z liceum jest teraz w 9 miesiącu i wrzuca na insta zdjęcia wyprawki albo swoje zdjęcia z takim okrąglutkim brzuszkiem :)

@Jotka_Szczotka no mi padł instagram, facebook i messeger. W sensie nie widzę już żadnych zdjęć. Ponoć jakaś awaria jest spora. A o zlot to w Garwolinie (przynajmniej mi się z tego kojarzysz [emoji16])
A no kiedyś byłam na Tlokowisku.. Chyba 2015.. Daj spokój. Trafiliśmy tak niechcący. Bardzo. Spotkaliśmy Michała i dowiedziałam się kto to jrstGargamel i tyle bylismy może. Z pół godziny.

A no kiedyś byłam na Tlokowisku.. Chyba 2015.. Daj spokój. Trafiliśmy tak niechcący. Bardzo. Spotkaliśmy Michała i dowiedziałam się kto to jrstGargamel i tyle bylismy może. Z pół godziny.

No a my byliśmy z Michałem [emoji1] a teraz patrzę, że jesteście znajomymi [emoji16] świat naprawdę jest mały.

reklama
Powiem Ci tak, no ogromniaście życzę Ci dziewczynek!!!!

Później wróci do normu:)

Witaj i wpisuj się w tabele zje kochana. :)

Jestem już po wizycie. :) ❤ Pani dr. Jak zwykle mnie nie zawiodła, powiedziała że wszystko jest mega książkowe. Dzidzia rowniotko dziś 9tydzien, termin idealnie na 5 lutego, 2,27cm :) okraglutenki pecherzyk zóltkowy, pepowinka jest elegancka. :) Dzidzia jak ta lala. :) Pani Doktor się zachwycała, że taka idealna fasoleczka :)
Tabele zje? No tak my teraz wszystko zjemy, nawet tabele ,taki przywilej ciężarówki
Gratuluję idealnej fasolki, super wiesci

Do góry