reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Tak się wam tu trochę pożalę bo jakoś smutno mi jest. I jestem ciekawa czy to tylko tak u mnie czy jeszcze któraś ma takie odczucia. Chodzi o powiadomienie rodziny i innych o ciąży. Nie spodziewałam się że moja ciąża wywoła taki szok u innych i lekko mówiąc pukanie się po głowie, że po co nam trzecie dziecko... Jedynie moja mama i Tesciowa szczerze się ucieszyły a cała reszta to miała niesamowite miny jak o tym mówiliśmy. Nie wiem czy to mój wiek, czy to te 500+ czy coś innego, ale jest mi przykro. Bo tak jak poprzedniej ciąży każdy mi gratulował i w ogóle tak jakoś miło było to teraz normalnie mi wstyd że jestem w ciąży [emoji20] Wiem że bez sensu jest się przejmować tym co inni myślą ale tak po prostu jest mi przykro. Wybiegając w przyszłość to nawet nie mam kogo na chrzestnych wziąć, jakiś dół mi się wkręcił...
Ehhh :( smutne ale jak piszą nie warto się przejmować! Ja powiedziałam koleżance i się na mnie obraziła.. też mi było przykro, ale nie warto się przejmować na zapas.. mamy już wyjaśnione i jest ok ;)

reklama
Heh dziewczyny, jestem tu nowa:) siedzę sama w domu na zwolnieniu i szukam sobie zajęcia :) jak tam się czujecie? Mi cały czas jest niedobrze.. Czy też macie delikatne brązowe plamienia?

@Jotka_Szczotka super że na usg tak wszystko idealnie[emoji173]️ inaczej być nie mogło :D a za te zdjęcia z rana udusze [emoji23][emoji23] na glodniaka, na szybko zerknelam na posty czekając w kolejce na pobranie krwi :D a tak wgl to u nas grupa krwi jest już gotowa po 3 dniach [emoji123] także wszystko będę miec na czas :)

@Miranda M witamy :)

@Paryżanka życzę tobie i sobie żeby były dziewczynki [emoji7] moja znajoma juz na pierwszych prenatalnych wiedziała że córka a dzisiaj na wizycie w 17 tyg się potwierdziło :D

@Velvetka ty poniedziałku a ja wtorku [emoji173]️ już pewnie będą wyraźne te nasze kropki :D mi weekend chociaz zleci bo robimy dwie imprezy urodzinowe dla synka :D

@Różamama ja to podziwiam wszystkich rodziców którzy decydują się na niespodziankę :D jakbym mogła to juz bym chciała wiedzieć haha

U mnie z płcią było tak że na pierwszych prenatalnych w 12 tygodniu lekarz powiedział że już wie jaka płeć ale ze nie jest 100%pewny to nam nie zdradzi :D 2 tyg później lekarz na wizycie powiedzial ze jest chłopak i tak już zostało do końca :D moj chętnie pokazywal na usg siuraka[emoji23]

@anchela u mnie mdłości wyglądają tak ze co chwile muli mnie na żołądku, chce mi się wymiotować ale nie wymiotuję..

@nutka83 wiadomo że ci przykro ale najważniejsze że twoja mama się cieszy i wy :) reszta się nie przejmuj :*

@zaskoczONA kurde to nie fajnie ze taki ci sie lekarz trafił.. Ja bym zmieniła i pewnie masz to w planach.. Najważniejsze że wszystko jest pewnie ok bo jakby nie było to chyba by coś powiedział [emoji33]

@Paryżanka później cie zaobserwuje :D bo zaraz uciekam szukać prezentu dla synka :D

Mój @_anchela zapraszam, oddam follow [emoji12][emoji3590][emoji3059]
Mama ginekolog dodała fajne instastory na temat usg 1 trymestru. Niedługo to nas czeka wiec myśle ze was zainteresuje @mamaginekolog.medycznie

PS macie instagramy?:p jak chcecie to pochwalcie się nickami chętnie zaobserwuje!:) mój „ecikowe”

Jeśli jest kontrolowane to nie ma co się martwić. Ja mam wysiłkowe krwawienia. Jak coś się więcej pomecze to lekko krwawie. Musisz odpoczywać i uważać na siebie.
Ja też mam luteine, jest troszkę lepiej ale nadal pojawiają się bardzo skape plamienia. Nie wiadomo skąd się biorą bo na usg wszystko dobrze, nie ma aktywnego krwawienia :(

reklama
Do góry