@Jotka_Szczotka super że na usg tak wszystko idealnie[emoji173]️ inaczej być nie mogło
a za te zdjęcia z rana udusze [emoji23][emoji23] na glodniaka, na szybko zerknelam na posty czekając w kolejce na pobranie krwi
a tak wgl to u nas grupa krwi jest już gotowa po 3 dniach [emoji123] także wszystko będę miec na czas
@Miranda M witamy
@Paryżanka życzę tobie i sobie żeby były dziewczynki [emoji7] moja znajoma juz na pierwszych prenatalnych wiedziała że córka a dzisiaj na wizycie w 17 tyg się potwierdziło
@Velvetka ty poniedziałku a ja wtorku [emoji173]️ już pewnie będą wyraźne te nasze kropki
mi weekend chociaz zleci bo robimy dwie imprezy urodzinowe dla synka
@Różamama ja to podziwiam wszystkich rodziców którzy decydują się na niespodziankę
jakbym mogła to juz bym chciała wiedzieć haha
U mnie z płcią było tak że na pierwszych prenatalnych w 12 tygodniu lekarz powiedział że już wie jaka płeć ale ze nie jest 100%pewny to nam nie zdradzi
2 tyg później lekarz na wizycie powiedzial ze jest chłopak i tak już zostało do końca
moj chętnie pokazywal na usg siuraka[emoji23]
@anchela u mnie mdłości wyglądają tak ze co chwile muli mnie na żołądku, chce mi się wymiotować ale nie wymiotuję..
@nutka83 wiadomo że ci przykro ale najważniejsze że twoja mama się cieszy i wy
reszta się nie przejmuj :*
@zaskoczONA kurde to nie fajnie ze taki ci sie lekarz trafił.. Ja bym zmieniła i pewnie masz to w planach.. Najważniejsze że wszystko jest pewnie ok bo jakby nie było to chyba by coś powiedział [emoji33]
@Paryżanka później cie zaobserwuje
bo zaraz uciekam szukać prezentu dla synka