V
Vel
Gość
To możesz mi tego ciśnienia pożyczyć trochę, bo ja mam 90/50 standardowo.Hejo dziewczynki ja dalej czekam pod drzwiami gabinetu standardowo kolejki [emoji23] a ja ciśnienie będę mieć już pewno z 300/100[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To możesz mi tego ciśnienia pożyczyć trochę, bo ja mam 90/50 standardowo.Hejo dziewczynki ja dalej czekam pod drzwiami gabinetu standardowo kolejki [emoji23] a ja ciśnienie będę mieć już pewno z 300/100[emoji23]
To możesz mi tego ciśnienia pożyczyć trochę, bo ja mam 90/50 standardowo.
No nie myślałam, że ktoś będzie lepszy ode mnie. Jadę do teściowej na kawę.Ja mam dzisiaj 64/52 i obijam się o ściany
Hejjjjj Przepraszam, ze dopiero teraz daje znać, ale po czwartkowym USG 7t3d. USG było ekspresowe za dużo się nie dowiedziałam, oprócz tego że planowany termin to 13 lutego@zaskoczONA gdzie się dziewczę podzielasz z tymi wiesciwmi, mam nadzieję dobrymi.
Hejjjjj Przepraszam, ze dopiero teraz daje znać, ale po czwartkowym USG 7t3d. USG było ekspresowe za dużo się nie dowiedziałam, oprócz tego że planowany termin to 13 lutego@zaskoczONA gdzie się dziewczę podzielasz z tymi wiesciwmi, mam nadzieję dobrymi.