reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

@godzbal Gratuluje dużej dzidzi i serduszka ❤️☺️
Dziewczyny, a powiedzcie mi kiedy można pierwszy raz usłyszeć już serduszko? Bo ostatnio niestety tego nie doczekałam, a teraz w środę na wizycie będzie 9+6 wiec myślicie ze może mi lekarz dać już posłuchać?

reklama
@megimeg @Niespodzianka @Mamasita2019 gratulacje i witajcie serdecznie na wątku [emoji8]
@Paryżanka super spędzona niedziela. Szkoda że u mnie w pobliżu nie ma takiego fajnego miejsca aby móc się ochłodzić.
@Dzoana88 pięknie, jak ja uwielbiam morze i plaże. Nie mogę się doczekać naszego wyjazdu za trzy tygodnie. Zawsze marzyłam aby zamieszkać nas morzem... ale na razie to tylko w marzeniach pozostanie [emoji846]
@eska2020 zazdroszczę klimatyzacji ile ja bym dała aby mieć ją w domu. Bi na poddaszu w takie upały jest niedowytrzymania.
@Colorado1989 mi tez brzuszek trochę wywaliło, taka ciąża spożywcza na razie [emoji6] W dwóch poprzednich ciążach brzucha długo nie miałam a ostatecznie też nie był za duży. Coś mi się wydaje że tym razem chyba będzie większy niż norma u mnie przewiduje [emoji23]
@Koliberka no faktycznie brzuszek już widać. Ja też tak jakoś za bardzo nie chciałabym aby tak szybko było coś widać. Ale cóż z naturą się nie wygra [emoji846]
@Kasia654 u mnie odwrotna sytuacja z biustonoszami, ja to coraz mniejszy rozmiar potrzebuje [emoji23] niedługo to całkiem mi chyba biust zniknie [emoji6]
@godzbal piękna dzidzia [emoji7] super że na wizycie same dobre wiadomości.
@Youlittmom mi w poprzedniej ciąży na ból głowy pomagał sok wyciśnięty z dwóch grejpfrutów i pomarańczy. Połam go na drugie śniadanie i jakoś lepiej się po nim czułam.

Ja dziś cały poranek z takimi Mdłościami przeżyłam... później jak się już odkleilam od kibelka poszłam spać i wstałam 2,5h później. Oczywiście do pracy nie poszłam. Za godzinę jadę do lekarza ogólnego zapytać o l4... ciekawe czy wypisze i na ile... tutaj we Francji uważają ze ciąża to nie choroba i póki brzuch nie przeszkadza ci nieść tacki to pracujesz i tyle. Apropo brzucha wrzucam moj:) mam 9tc i 4 dzień. Ciekawe kto tam zamieszkuje marzą mi się dwie dziewczynki. Ale co będzie to będzie ❤️

Załączniki

• 9EB69E23-C33D-48E7-A367-03D6166C9C6F.jpeg
    9EB69E23-C33D-48E7-A367-03D6166C9C6F.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 98
Ja zaraz zbieram się do lekarza bo to 30 km odemnie dziś z rana mdłości ledwo do kibelka dolecialam a znowu 20 min dostałam takiego zatoru jelitowego że myślałam że wykorkuje nie wspominając że już myślałam że nie zejdę z kibelka

@zaskoczONA gdzie się dziewczę podzielasz z tymi wiesciwmi, mam nadzieję dobrymi.
Hejjjjj :D Przepraszam, ze dopiero teraz daje znać, ale po czwartkowym USG 7t3d. USG było ekspresowe za dużo się nie dowiedziałam, oprócz tego że planowany termin to 13 lutego :)
p.s. nie mogłam wcześniej dodać komentarza, cały czas wyskakiwał mi bład...

@zaskoczONA gdzie się dziewczę podzielasz z tymi wiesciwmi, mam nadzieję dobrymi.
Hejjjjj :D Przepraszam, ze dopiero teraz daje znać, ale po czwartkowym USG 7t3d. USG było ekspresowe za dużo się nie dowiedziałam, oprócz tego że planowany termin to 13 lutego :)

reklama
Hejo dziewczynki ja dalej czekam pod drzwiami gabinetu standardowo kolejki [emoji23] a ja ciśnienie będę mieć już pewno z 300/100[emoji23]

Do góry