reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

@anchela o matko jakie ciśnienie [emoji33] sie nie dziwie ze o ściany sie obijasz

@paulina.blachut aaa super kropek [emoji173]️ zazdroszcze wam tych zdjęć haha u mnie w przychodni zostawiają dla siebie [emoji86] pociesze sie tylko zdjeciem z prenatalnych :D

Wam też na jakis czas zniknął wątek? Pokazywalo mi ze brak wątku

reklama
@paulina.blachut piękny kropek! Mówiłam, że będzie ok [emoji16]

@Megan22 mnie czasami wyskakuje błąd strony, albo że muszę się zalogować, jak już się uda, to pokazuje, że nie ma takiego wątku. Chyba jakieś problemy techniczne mają.

Ja właśnie zjadłam chłodnik, wszedł super, wyszedł jeszcze lepiej. Ja już nie wiem co jeść, chyba tylko pomidory póki co wchodzą na stałe.

@godzbal uff no to ok :D juz myslalam ze moze wcześniej został przeniesiony do zamkniętego i moze zapomnieli dodac mnie do listy haha

Ja ogólnie mam problem żeby cokolwiek ugotować /zrobić do jedzenia.. Ale jak juz zrobię to zjem :D najlepiej żeby ktoś zrobił :D chociaz są rzeczy które przez gardło mi nie przejdą z synkiem to był bigos, piers z kurczaka, coca cola, slodycze :D teraz znowu cola mi nie smakuje, sernik na zimno który kocham, mak i jeszcze kilka innych rzeczy na które jak patrzę to juz mam dość :D

@zaskoczONA gdzie się dziewczę podzielasz z tymi wiesciwmi, mam nadzieję dobrymi.
Hejjjjj :D Przepraszam, ze dopiero teraz daje znać, ale po czwartkowym USG 7t3d. USG było ekspresowe za dużo się nie dowiedziałam, oprócz tego że planowany termin to 13 lutego :)
p.s. nie mogłam wcześniej dodać komentarza, cały czas wyskakiwał mi bład...

Ja widziałam już spuchniete kobiety ale to co dziś zobaczyłam to było przerażające. I to już w 5 miesiącu. Gdyby była blisko rozwiązania to inaczej. Ale co się z nią jeszcze stanie do końca to nie wiem.
Cukrzycy nie ma.
A myślisz, że jej jest miło tak wyglądać? I miło byłoby jej czytać Twoją wypowiedź? :(

W ciąży różne rzeczy się dzieją, można spuchnąć jak balon, można nabawić się giga czerwonych rozstępów, można mieć syfy jak wezuwiusze, albo śmierdzieć jak bezdomny.

Hej dziewczyny tak przed spaniem pozale wam sie moim odstajacym brzuchem. Kurcze zacznie mi sie 10 tydz a tu tak mi wywalilo ze juz coraz ciezej ukryc chodze w luznych bluzkach i sukienkach zeby schowac. Tak do zdjecia ubralam ta bluzke i sie przerazilam. Wolalabym zeby jeszcze zostal jakis czas plaski Zobacz załącznik 992408
A to 1 ciąża? :) Nie jest źle! [emoji8]

Do mojego syna to jeszcze nie do końca dotarło i jeszcze nie kojarzył dla kogo na górze będzie drugi pokój. Ale ostatnio przyszło do niego rodzeństwo cioteczne i po chwili zabawy wypalił do siostry, że on będzie miał brata albo siostrę, a ona z pytaniem "A twoja mama jest gruba"? Na to Krzysiek "Jeszcze nie, ale bedzie"
[emoji23][emoji23][emoji23]

Ja dziś cały poranek z takimi Mdłościami przeżyłam... później jak się już odkleilam od kibelka poszłam spać i wstałam 2,5h później. Oczywiście do pracy nie poszłam. Za godzinę jadę do lekarza ogólnego zapytać o l4... ciekawe czy wypisze i na ile... tutaj we Francji uważają ze ciąża to nie choroba i póki brzuch nie przeszkadza ci nieść tacki to pracujesz i tyle. Apropo brzucha wrzucam moj:) mam 9tc i 4 dzień. Ciekawe kto tam zamieszkuje marzą mi się dwie dziewczynki. Ale co będzie to będzie [emoji3590]
Laseczka :) brzuś też się robi [emoji7]

reklama
Miałaś rację a ile twój kropek ma?
@paulina.blachut piękny kropek! Mówiłam, że będzie ok [emoji16]

@Megan22 mnie czasami wyskakuje błąd strony, albo że muszę się zalogować, jak już się uda, to pokazuje, że nie ma takiego wątku. Chyba jakieś problemy techniczne mają.

Ja właśnie zjadłam chłodnik, wszedł super, wyszedł jeszcze lepiej. Ja już nie wiem co jeść, chyba tylko pomidory póki co wchodzą na stałe.

Do góry