reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Gratulacje mam nadzieję że i ja się dziś pochwalę [emoji23]
Hej! Ja już po wizycie [emoji16] jest dzieć! Jeden [emoji16] chociaż liczyłam jednak na tę dwójkę ;)
Ciąża prawie zgodna z suwaczkiem, ma 6tygodni i 4dni, termin na 20.02.2020 [emoji85]
Boże, dziewczyny, widziałam bijące serduszko i lekarz puścił mi też ten wykres jak bije serce, coś pięknego. Młode schowane na tylnej ściance :)
Przedstawiam Wam mojego dziecia.
Zobacz załącznik 992467
Zobacz załącznik 992468

Hej! Ja już po wizycie [emoji16] jest dzieć! Jeden [emoji16] chociaż liczyłam jednak na tę dwójkę ;)
Ciąża prawie zgodna z suwaczkiem, ma 6tygodni i 4dni, termin na 20.02.2020 [emoji85]
Boże, dziewczyny, widziałam bijące serduszko i lekarz puścił mi też ten wykres jak bije serce, coś pięknego. Młode schowane na tylnej ściance :)
Zobacz załącznik 992467
Zobacz załącznik 992468
Gratulacje! Ja jeszcze przed wizytą ale wg kalendarza mam termin na 29/02

@Kasia654 haha smacznego
@Megan22 mój męż się na razie nauczył że moje ssanie w żołądku podejmuje decyzje w naszym małżeństwie ‍♀️ chociaz niestetyż widzę nadchodzący brak cierpliwości na horyzoncie...

@Megan22 idę 8.07, bo będę już miała wyniki krwi i moczu i pewnie mi założy kartę ciąży ;)
@Jotka_Szczotka ja do niego, jak już znalazł dziecia, czy na pewno jedno jest [emoji16] jak potwierdził, to taka zawiedziona, no szkoda, szkoda.
@Søde85 oj tak, a najbardziej mnie rozczuliła ta pulsująca kropeczka [emoji16][emoji85]
@paulina.blachut na pewno! Trzymam kciuki [emoji173]️
@Mamasita2019 koniecznie daj znać jak po wizycie [emoji5]

Zobacz załącznik 992467
Zobacz załącznik 992468
Gratuluje :)

@Megan22 idę 8.07, bo będę już miała wyniki krwi i moczu i pewnie mi założy kartę ciąży ;)
@Jotka_Szczotka ja do niego, jak już znalazł dziecia, czy na pewno jedno jest [emoji16] jak potwierdził, to taka zawiedziona, no szkoda, szkoda.
@Søde85 oj tak, a najbardziej mnie rozczuliła ta pulsująca kropeczka [emoji16][emoji85]
@paulina.blachut na pewno! Trzymam kciuki [emoji173]️
@Mamasita2019 koniecznie daj znać jak po wizycie [emoji5]
Ty, mój mąż byl że mną na pierwszym usg a mimo to gamon twierdzi, że jeszcze nic straconego, bo to usg było takie szybkie i beznadziejne że się drugi mógł schować za pierwszym. Tłumacze. Mu, że to raczej j mało prawdopodobne. A on:ale jak Ci zaczęła robić to usg, to było puste jajko, a potem się dopiero pojawiło jak pogmerała, to może jej drugie umknęło... Ja pytam, ale to chcesz, żeby było dwoje? A on do mnie. No lepiej, żeby nie.... To ja już nie rozumiem czubka:eek: na co drążyć :D faceci.

reklama
Mamusie, powiedzcie mi proszę, jak sobie radzicie w bólami glowy? Od wczoraj mnie tak męczy [emoji853][emoji853]

Do góry