Haha nie wpadłam na to żeby wstać i robić a szkoda bo już by były zjedzone [emoji23] ale już stolnica na stole i czekam aż córka pójdzie spać to się za nie wezmę [emoji23]i nie wstałaś i nie robiłaś? ja o 1 w nocy wysłałam męża po dżem ...
reklama
paulina.blachut
Fanka BB :)
Gratulacje mam nadzieję że i ja się dziś pochwalę [emoji23]
Hej! Ja już po wizycie [emoji16] jest dzieć! Jeden [emoji16] chociaż liczyłam jednak na tę dwójkę
Ciąża prawie zgodna z suwaczkiem, ma 6tygodni i 4dni, termin na 20.02.2020 [emoji85]
Boże, dziewczyny, widziałam bijące serduszko i lekarz puścił mi też ten wykres jak bije serce, coś pięknego. Młode schowane na tylnej ściance
Przedstawiam Wam mojego dziecia.
Zobacz załącznik 992467
Zobacz załącznik 992468
Mamasita2019
Gratulacje! Ja jeszcze przed wizytą ale wg kalendarza mam termin na 29/02Hej! Ja już po wizycie [emoji16] jest dzieć! Jeden [emoji16] chociaż liczyłam jednak na tę dwójkę
Ciąża prawie zgodna z suwaczkiem, ma 6tygodni i 4dni, termin na 20.02.2020 [emoji85]
Boże, dziewczyny, widziałam bijące serduszko i lekarz puścił mi też ten wykres jak bije serce, coś pięknego. Młode schowane na tylnej ściance
Zobacz załącznik 992467
Zobacz załącznik 992468
godzbal
@Megan22 idę 8.07, bo będę już miała wyniki krwi i moczu i pewnie mi założy kartę ciąży
@Jotka_Szczotka ja do niego, jak już znalazł dziecia, czy na pewno jedno jest [emoji16] jak potwierdził, to taka zawiedziona, no szkoda, szkoda.
@Søde85 oj tak, a najbardziej mnie rozczuliła ta pulsująca kropeczka [emoji16][emoji85]
@paulina.blachut na pewno! Trzymam kciuki [emoji173]️
@Mamasita2019 koniecznie daj znać jak po wizycie [emoji5]
@Jotka_Szczotka ja do niego, jak już znalazł dziecia, czy na pewno jedno jest [emoji16] jak potwierdził, to taka zawiedziona, no szkoda, szkoda.
@Søde85 oj tak, a najbardziej mnie rozczuliła ta pulsująca kropeczka [emoji16][emoji85]
Koliberka
GratulujeHej! Ja już po wizycie [emoji16] jest dzieć! Jeden [emoji16] chociaż liczyłam jednak na tę dwójkę
Zobacz załącznik 992467
Zobacz załącznik 992468
Mamasita2019
Jotka_
Ty, mój mąż byl że mną na pierwszym usg a mimo to gamon twierdzi, że jeszcze nic straconego, bo to usg było takie szybkie i beznadziejne że się drugi mógł schować za pierwszym. Tłumacze. Mu, że to raczej j mało prawdopodobne. A on:ale jak Ci zaczęła robić to usg, to było puste jajko, a potem się dopiero pojawiło jak pogmerała, to może jej drugie umknęło... Ja pytam, ale to chcesz, żeby było dwoje? A on do mnie. No lepiej, żeby nie.... To ja już nie rozumiem czubka na co drążyć faceci.@Megan22 idę 8.07, bo będę już miała wyniki krwi i moczu i pewnie mi założy kartę ciąży
godzbal
@Mamasita2019 tak, moja pierwsza [emoji16] szybko zleci! Mi te 10 dni od poprzedniej wizyty mignęło wręcz.
@Koliberka dziękuję [emoji5]
@Jotka_Szczotka niezbadane są umysły naszych mężów [emoji23][emoji85] mój to by się najpierw posikał ze szczęścia, a potem ze strachu [emoji23][emoji23][emoji23]
@Koliberka dziękuję [emoji5]
@Jotka_Szczotka niezbadane są umysły naszych mężów [emoji23][emoji85] mój to by się najpierw posikał ze szczęścia, a potem ze strachu [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Youlittmom
Zaangażowana w BB
Mamusie, powiedzcie mi proszę, jak sobie radzicie w bólami glowy? Od wczoraj mnie tak męczy [emoji853][emoji853]