reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Hej ja mam 9tc i byłam tylko raz u gin, teraz idę na koniec lipca. W między czasie mam zrobić krew i mocz.
Hej dziewczyny :) chwile mnie nie bylo i ciezko nadrobic [emoji6] powiedzcie mi wy tak na te badania same z siebie ot tak biegacie czy cos sie dzieje?jakies zagrozenie? Bo co chwile czytam ze bete sprawdzacie itp.[emoji846] Ja mialam raz pobrana krew 4tyg. temu jak zglosilam ciaze i to przy okazji bo i tak musialam isc. Normalnie poszlabym pewnie jakos teraz 1 raz. Wizyte mam kolejna chyba na 4.7 zeby zalozyc karte. Pozatym biore jedynie witaminy dla ciezarnych i tyle. [emoji854]

. A mój mąż się śmieje że mu zrobiłam prezent na urodziny z tym drugim dzidziusiem i śmieje się że może teraz za 2 razem udało mu się i będą bliźniaki [emoji85]

Dzień dobry wszystkim.
Ja dziś pospałam aż do 6:30! Szaleństwo :-D
Moj pierwszy dzień urlopu a tu pobudka o świcie. Zawsze ten sam scenariusz- chce mi się siusiu, bolą mnie biodra od leżenia to wstaje... miłego dnia wszystkim! U nas piękna pogoda więc może zaliczymy plaże :-D

A mnie od półtora tygodnia brzuch pobolewa jak przed miesiączką. Aż się boję, że w końcu ją dostanę :( Na szczęście nie jest to taki mocny ból jak przechodziłam co miesiąc. Oprócz tego nie mam jeszcze żadnych objawów, ale w moim wypadku chyba za wcześnie na nie. Tylko co noc się budzę na kilkanaście minut, a zawsze miałam bardzo mocny sen.

Dzień dobry wszystkim.
Ja dziś pospałam aż do 6:30! Szaleństwo :-D
Moj pierwszy dzień urlopu a tu pobudka o świcie. Zawsze ten sam scenariusz- chce mi się siusiu, bolą mnie biodra od leżenia to wstaje... miłego dnia wszystkim! U nas piękna pogoda więc może zaliczymy plaże :-D
Chyba sporo osób tak ma, że w dzień wolny budzi się szybciej niż normalnie i to bez budzika :D Ale dzięki temu ma się teoretycznie dłuższy urlop8-)

Nie no ja naprawdę pospalam- ostatnio pobudki były między 4:30 A 5:30. Także dziś to luksus. Najgorsze że jak się obudzę to już nie ma szans żeby usnąć!
Chyba sporo osób tak ma, że w dzień wolny budzi się szybciej niż normalnie i to bez budzika :D Ale dzięki temu ma się teoretycznie dłuższy urlop8-)

A mnie od półtora tygodnia brzuch pobolewa jak przed miesiączką. Aż się boję, że w końcu ją dostanę :( Na szczęście nie jest to taki mocny ból jak przechodziłam co miesiąc. Oprócz tego nie mam jeszcze żadnych objawów, ale w moim wypadku chyba za wcześnie na nie. Tylko co noc się budzę na kilkanaście minut, a zawsze miałam bardzo mocny sen.
Ja wczoraj wieczorem miałam taki ból... Serio myślałam że coś się wydarzy, ale udało mi się zasnąć a dziś, odpukac, nie boli, jeszcze.

reklama
Też tak miałam, brzuch bolał że nawet niekiedy musiałam nospe brać. W pierwszej ciąży tego nie miałam więc teraz też się bałam. Na szczęście pobolalo tak 2 tygodnie i już jest ok :)

Do góry