reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe 2020

reklama
Organizm zeswirowal czy co bo nic sie nie zgadza, ani tyg ani nic... dziwne. Grunt, zeby beta sie podwoila... Bo jesli bedzie dobrze to w sobote na wizycie napewno poprosze o dalsze zwolnienie...

Dziewczyny beta z pon 183 czyli jakos 4 tydzien ?? Dziwnie... dlatego moze nie bylo widac na usg. Jutro mam dzwonic po wynik z dzisiaj, jesli sie podwoi to znow wizyta, a jesli nie.... ech...lzy same sie cisna bo jeszcze to plamienie nie wiem co myslec :(
Będzie dobrze, nie może być inaczej. Odpoczywaj , bierz luteinę. Wydaj trochę pieniędzy przez Internet. Ja właśnie zamówiłam sobie książki Blanki Lipińskiej. I spełniłam zachciankę, bo mnie @godzbal napuściła na tą szczawiową. Bądź dobrej myśli.

Trzymam kciuki żeby było wszystko Oki a czemu jutro dopiero dzwonić dziś jeszcze nie będzie wyników?
Dziewczyny beta z pon 183 czyli jakos 4 tydzien ?? Dziwnie... dlatego moze nie bylo widac na usg. Jutro mam dzwonic po wynik z dzisiaj, jesli sie podwoi to znow wizyta, a jesli nie.... ech...lzy same sie cisna bo jeszcze to plamienie nie wiem co myslec :(

Szkoda ze tyle czekania i stresu wiem co czujesz przechodziłam to ale staraj się o tym nie myśleć wiem łatwo powiedzieć ciężej zrobić ale im szybciej dziś zasniesz tym szybciej się ovudzisz i będziesz znać wynik [emoji7] ja idę jutro robić betę żeby zobaczyć czy już mam ponad 7 tys żeby było widać tego 1 lipca coś bo ostatnio w piątek przy wyniku 3492 było widać tylko pecherztyk ciążowy i ciałko żółtkowe ale jestem dobrej myśli że jeśli jutro będzie ponad 7 tys to 1 lipca już zobacze maluszka z serduszkiem
Niestety dopiero jutro...

reklama
Dziewczyny a któraś z was przechodziła z rodzicielskiego albo macierzyńskiego na l4 ciążowe?
Bo od września chce przejść na l4 jak coś i tak się zastanawiam jak to zrobić czy ten urlop rodzicielski przepadnie czy jak?

Do góry