Jotka_
Fanka BB :)
Oby dr Pl, dała Ci zwolnienie dalej... Kurde... Nie możesz iść narazie do pracy. Odpoczywaj ile wlezie.. Musi być dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, nie może być inaczej. Odpoczywaj , bierz luteinę. Wydaj trochę pieniędzy przez Internet. Ja właśnie zamówiłam sobie książki Blanki Lipińskiej. I spełniłam zachciankę, bo mnie @godzbal napuściła na tą szczawiową. Bądź dobrej myśli.Dziewczyny beta z pon 183 czyli jakos 4 tydzien ?? Dziwnie... dlatego moze nie bylo widac na usg. Jutro mam dzwonic po wynik z dzisiaj, jesli sie podwoi to znow wizyta, a jesli nie.... ech...lzy same sie cisna bo jeszcze to plamienie nie wiem co myslec
Dziewczyny beta z pon 183 czyli jakos 4 tydzien ?? Dziwnie... dlatego moze nie bylo widac na usg. Jutro mam dzwonic po wynik z dzisiaj, jesli sie podwoi to znow wizyta, a jesli nie.... ech...lzy same sie cisna bo jeszcze to plamienie nie wiem co myslec
Niestety dopiero jutro...
Trzymam kciuki !!! Mam nadzieje, ze ujrzysz swoje Dzidzi cale i zdrowiutkie