reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Moj synek wczoraj skończył 11 miesięcy ale ten czas leci
MmsCamera_2019-06-21-21-33-50.jpeg
IMG_20190619_094119.jpeg

reklama
Ja od rana intensywnie w garach bo zachciało mi się gołąbków. Teraz jednak mi się zmieniło bo tak mnie muli że nie mogę myśleć o jedzeniu nawet ... mam nadzieje, że się odmieni bo się narobiłam :p ale mąż i syn zajadają się to najważniejsze :) już jutro wizyta. Mam motyle w brzuchu hyhy
989046

@zaczarowanaKicia ale masz słodziaka w domu [emoji173]️ kawaler jak się patrzy!
@ania202 rób test, bo się w życiu nie dowiesz [emoji6] ja na drugi dzień spóźniającego się okresu miałam bladą kreskę.
@Paryżanka ja jem na siłę. Wciskam w siebie ledwo 1/4 porcji, no ale dobre i to. A gołąbki pierwsza klasa. Trzymam kciuki za jutro [emoji173]️

Wyglądają rewelacyjnie. Ja też w kuchni. Dziś serwuje zrazy wołowe i kluski śląskie :-D
Mięso mi wchodzi, a ostatnio nawet miałam ochotę na kiełbasę ;-) A tak to za mięsem nie przepadałam. Miałam też w życiu okres wegetarianizmu, a teraz zupełnie na odwrót...
Ja od rana intensywnie w garach bo zachciało mi się gołąbków. Teraz jednak mi się zmieniło bo tak mnie muli że nie mogę myśleć o jedzeniu nawet ... mam nadzieje, że się odmieni bo się narobiłam [emoji14] ale mąż i syn zajadają się to najważniejsze :) już jutro wizyta. Mam motyle w brzuchu hyhyZobacz załącznik 989046

Cześć dziewczyny ;) od jakiegoś czasu mam tak jakby objawy ciąży :D trochę boję się, że sobie to wmawiam. Boli mnie brzuch, podbrzusze, mam lekkie zawroty głowy, jestem senna no i najgorsze co chwile biegam do kibelka :D wczoraj miałam dostać @, ale nie dostałam. Brzuch mnie bolał ale jednak nie przyszło nic. Dzisiaj cały dzień czekam ale dalej nic, może to trochę ze stresu i za bardzo się nakręciłam na tą ciąże. 4 dni temu robiłam test ale nic nie wyszło, wmawiam sobie że to może za wcześnie. Na wszelki wypadek kupiłam sobie jeszcze 2 testy ale boję się je robić, że się rozczaruje, ciężko mi się przemóc ;( Jeżeli by się okazało, że jestem w ciąży to wg OM termin wypada na 29 lutego :D Pozdrawiam Was serdecznie :)
Rob test :) Mi na 3 dzien po terminie @ bladzioch wyszedl :)

Witam! Wpisuje się jako przyszła mama lutowego brzdaca po dość ciężkim początku czekam na usg z bijacym sercem na wizycie lipcowej.... nie ma szans żebym przeczytała wszystko co tu napisac zdazylyscie
Paryzanka udusze za te gołąbki gdzie ja w niedzielę nie handlową znajdę mięso mielone

Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj intensywny dzień. Basen, obiad u moich dziadków, grill u teściów i dopiero nie dawno wróciliśmy do domu. Układam córkę do spania i w końcu trochę odpocznę :)

Witam nowe mamusie [emoji7]

@zaczarowanaKicia kawał chłopaka masz do dźwigania [emoji7] to już zostało Wam odliczanie do pierwszych urodzin [emoji846]
@ania202 wiem co czujesz, sama bałam się zrobić test i szczerze to nie wierzyłam że będzie druga kreska, a jednak blada ale była [emoji846] i jakby co to witam serdecznie na wątku.
@Paryżanka matko w taki ukrop i tyle roboty w kuchni szczerze podziwiam [emoji8] szkoda tylko że smaki ci się odmieniły [emoji16] za to mi smaka narobiłaś [emoji23]
@AdaW gratulacje i witam serdecznie na wątku [emoji8]
@Kasia654 ja też już swoją małą położyłam. Oczywiście przed zaśnięciem musiały być książki, a potem przytulenie i ciche śpiewanie aaa kotki dwa... bo inaczej nie zaśnie. Ja ostatnio razem z nią zasypiam taka padnięta po całym dniu jestem [emoji846]

A mi udało się dogadać z moją ginekolog przez jej prywatny numer który na szczęście miałam zapisany z poprzedniej ciąży i przyjmie mnie we wtorek o 9:40 [emoji16] Ulżyło mi bardzo bo wreszcie dokładnie będę wiedziała na czym stoję. Który to tydzień i na kiedy termin. Ach teraz to nie mogę doczekać się wtorku. Dobrze że to z rana mnie przyjmie.

reklama
@zaczarowanaKicia kawał chłopaka masz do dźwigania [emoji7] to już zostało Wam odliczanie do pierwszych urodzin [emoji846]
@ania202 wiem co czujesz, sama bałam się zrobić test i szczerze to nie wierzyłam że będzie druga kreska, a jednak blada ale była [emoji846] i jakby co to witam serdecznie na wątku.
@Paryżanka matko w taki ukrop i tyle roboty w kuchni szczerze podziwiam [emoji8] szkoda tylko że smaki ci się odmieniły [emoji16] za to mi smaka narobiłaś [emoji23]
@AdaW gratulacje i witam serdecznie na wątku [emoji8]
@Kasia654 ja też już swoją małą położyłam. Oczywiście przed zaśnięciem musiały być książki, a potem przytulenie i ciche śpiewanie aaa kotki dwa... bo inaczej nie zaśnie. Ja ostatnio razem z nią zasypiam taka padnięta po całym dniu jestem [emoji846]

A mi udało się dogadać z moją ginekolog przez jej prywatny numer który na szczęście miałam zapisany z poprzedniej ciąży i przyjmie mnie we wtorek o 9:40 [emoji16] Ulżyło mi bardzo bo wreszcie dokładnie będę wiedziała na czym stoję.
Który to tydzień i na kiedy termin. Ach teraz to nie mogę doczekać się wtorku. Dobrze że to z rana mnie przyjmie.
A w takim razie trzymam kciuki✊ ja już mam stwierdzoną ciążę ale na serduszko było za wczesnie więc 2 lipca mam usg i liczę ze będzie widać serduszko i wkoncu potwierdzi lekarka czy top pojedyncza ciąża bo nic na ten temat nie powiedziała

Do góry