zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Moj synek wczoraj skończył 11 miesięcy ale ten czas leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od rana intensywnie w garach bo zachciało mi się gołąbków. Teraz jednak mi się zmieniło bo tak mnie muli że nie mogę myśleć o jedzeniu nawet ... mam nadzieje, że się odmieni bo się narobiłam [emoji14] ale mąż i syn zajadają się to najważniejsze już jutro wizyta. Mam motyle w brzuchu hyhyZobacz załącznik 989046
Rob test Mi na 3 dzien po terminie @ bladzioch wyszedlCześć dziewczyny od jakiegoś czasu mam tak jakby objawy ciąży trochę boję się, że sobie to wmawiam. Boli mnie brzuch, podbrzusze, mam lekkie zawroty głowy, jestem senna no i najgorsze co chwile biegam do kibelka wczoraj miałam dostać @, ale nie dostałam. Brzuch mnie bolał ale jednak nie przyszło nic. Dzisiaj cały dzień czekam ale dalej nic, może to trochę ze stresu i za bardzo się nakręciłam na tą ciąże. 4 dni temu robiłam test ale nic nie wyszło, wmawiam sobie że to może za wcześnie. Na wszelki wypadek kupiłam sobie jeszcze 2 testy ale boję się je robić, że się rozczaruje, ciężko mi się przemóc ;( Jeżeli by się okazało, że jestem w ciąży to wg OM termin wypada na 29 lutego Pozdrawiam Was serdecznie
A w takim razie trzymam kciuki ja już mam stwierdzoną ciążę ale na serduszko było za wczesnie więc 2 lipca mam usg i liczę ze będzie widać serduszko i wkoncu potwierdzi lekarka czy top pojedyncza ciąża bo nic na ten temat nie powiedziała@zaczarowanaKicia kawał chłopaka masz do dźwigania [emoji7] to już zostało Wam odliczanie do pierwszych urodzin [emoji846]
@ania202 wiem co czujesz, sama bałam się zrobić test i szczerze to nie wierzyłam że będzie druga kreska, a jednak blada ale była [emoji846] i jakby co to witam serdecznie na wątku.
@Paryżanka matko w taki ukrop i tyle roboty w kuchni szczerze podziwiam [emoji8] szkoda tylko że smaki ci się odmieniły [emoji16] za to mi smaka narobiłaś [emoji23]
@AdaW gratulacje i witam serdecznie na wątku [emoji8]
@Kasia654 ja też już swoją małą położyłam. Oczywiście przed zaśnięciem musiały być książki, a potem przytulenie i ciche śpiewanie aaa kotki dwa... bo inaczej nie zaśnie. Ja ostatnio razem z nią zasypiam taka padnięta po całym dniu jestem [emoji846]
A mi udało się dogadać z moją ginekolog przez jej prywatny numer który na szczęście miałam zapisany z poprzedniej ciąży i przyjmie mnie we wtorek o 9:40 [emoji16] Ulżyło mi bardzo bo wreszcie dokładnie będę wiedziała na czym stoję.
Który to tydzień i na kiedy termin. Ach teraz to nie mogę doczekać się wtorku. Dobrze że to z rana mnie przyjmie.