reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

A w takim razie trzymam kciuki[emoji110] ja już mam stwierdzoną ciążę ale na serduszko było za wczesnie więc 2 lipca mam usg i liczę ze będzie widać serduszko i wkoncu potwierdzi lekarka czy top pojedyncza ciąża bo nic na ten temat nie powiedziała

Masz dzień po mnie wizytę :) Ja jeszcze ciąży poprzez usg nie mam stwierdzonej, tylko badaniem „ręcznym”. W każdym bądź razie zleci szybko i liczę, że będzie już coś widoczne (będę w 6tc7dni).

reklama
Masz dzień po mnie wizytę :) Ja jeszcze ciąży poprzez usg nie mam stwierdzonej, tylko badaniem „ręcznym”. W każdym bądź razie zleci szybko i liczę, że będzie już coś widoczne (będę w 6tc7dni).
Ja dziś jestem 7tc1dc i wiem że jest zarodek i beta rosła ok ale odetchne dopiero po wizycie w lipcu

Hej dziewczyny. Jestem mamą 6letniej Zosi i 10m Franka no i jak można się domyślać w 6tyg ciąży . Jeszcze co prawda nie byłam u mojego ginekologa ale właśnie mam zamiar zaraz sie umówić na wizytę. Za wcześniej tez nie chce iść na wizytę ( chce poczekać aż będzie biło serduszko ❤️)

Hej dziewczyny. Jestem mamą 6letniej Zosi i 10m Franka no i jak można się domyślać w 6tyg ciąży . Jeszcze co prawda nie byłam u mojego ginekologa ale właśnie mam zamiar zaraz sie umówić na wizytę. Za wcześniej tez nie chce iść na wizytę ( chce poczekać aż będzie biło serduszko ❤️)
Witaj :) ale fajnie będzie 3:) też bym tak chciała a tu klops:p może jeszcze kiedyś.

reklama
Cześć dziewczyny nieśmiało tu do Was dołączę jeśli mogę. Mam 30 lata i to moje pierwsze dzidzi wymarzone, nie staralismy się jakoś długo ale ja przed zbadalam się od a do z chodziłam na monitoring i dostałam luteine, do tego stopnia to wyczailam że dokładnie wiedziałam kiedy owu i kiedy działać musiałam bo męża mam na wyjazdach więc nie dałoby się strzelać w świat bo nie ma regularnego przytulanka [emoji85]jestem w 7tc6dni termin na 4.02, byłam już na pierwszej wizycie widziałam pulsujacy zarodek teraz czakam na drugą i mega się boje [emoji22]badania ok ale wyszło mi z moczu że mam bakterie i musiałam jeść leki niby bezpieczne dla jednak antybiotyk i temu boją się bardzo czy to nie zaszkodziło fasolce [emoji120][emoji33] miło Was wszystkie poznać i życzę sobie i Wam spokojnej ciazy [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Do góry