Z ciekawości spytam. Masz 3 wizyty w przeciągu 10 dni? Czemu tak?Nie zapomnijcie się wpisać na temacie wizyty u ginekologa [emoji16]
reklama
paulina.blachut
Fanka BB :)
Bo jeśli teraz na wizycie okaże się w piątek wszystko Oki to dopiero 1 lipca mam wizytę a jak nie to tego 25 mam mieć jeszcze wyniki do doniesienia że względy na ten nieszczęsny progesteron bo lekarz mi mówił że raczej duphaston będę musiała brać i jeśli do poniedziałku wynik zostanie w normie albo pójdzie do góry to nie muszę we wtorek przyjeżdżać a jak nie to 25 zrobi jeszcze raz usg żeby zobaczyć jak płód się rozwija i ewentualnie zmieni tabletki
paulina.blachut
A w ktorym tyg będziesz.Ja też cichaczem liczę, że w piątek coś zobaczę
paulina.blachut
@MadalenaWedel a może ty zostaniesz że mną moderatorka?
Aa ok rozumiem w takim razie w piątek trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Bo jeśli teraz na wizycie okaże się w piątek wszystko Oki to dopiero 1 lipca mam wizytę a jak nie to tego 25 mam mieć jeszcze wyniki do doniesienia że względy na ten nieszczęsny progesteron bo lekarz mi mówił że raczej duphaston będę musiała brać i jeśli do poniedziałku wynik zostanie w normie albo pójdzie do góry to nie muszę we wtorek przyjeżdżać a jak nie to 25 zrobi jeszcze raz usg żeby zobaczyć jak płód się rozwija i ewentualnie zmieni tabletki
godzbal
Przedwczoraj skończyłam 5tydzień. Jak dobrze liczę, to będę 6t i 4 dni?A w ktorym tyg będziesz.
Możecie się śmiać, ale nie ogarniam jeszcze tego
paulina.blachut
Raczej 5+4 [emoji16]Przedwczoraj skończyłam 5tydzień. Jak dobrze liczę, to będę 6t i 4 dni?
Możecie się śmiać, ale nie ogarniam jeszcze tego
paulina.blachut
Dziękuję trzymaj mocno przyda się
Aa ok rozumiem w takim razie w piątek trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
paulina.blachut
To trzymaj mocno[emoji3059][emoji7]
Aa ok rozumiem w takim razie w piątek trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
reklama
godzbal