V
Vel
Gość
Według on wyliczył mi dr na 02.02, a że mam późne owulacje to wg usg rodzę z Tobą. [emoji12]Z OM był 5.02, ale niewielka różnica
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według on wyliczył mi dr na 02.02, a że mam późne owulacje to wg usg rodzę z Tobą. [emoji12]Z OM był 5.02, ale niewielka różnica
18,71 I powiedział że wszystko okJa zaraz zejdę na zawał, czekam w kolejce nadal. Opóźnienie 30 minut.
@MadalenaWedel A ile miałaś tego progesteronu ??? Gratuluję serduszka super wieści [emoji8][emoji8]
Już nie18,71 I powiedział że wszystko ok
Ja już po wizycie jest serducho ATTACH]
Mam w zasadzie codziennie dyskomfort w podbrzuszu, ale powiedział mi że to normalne bo macica rośnie i jak będzie mi mocno dokuczać to mam wziąć nospeA miewasz bóle podbrzusza czy nie alboJuż nie
I jak tam, moja droga? Już po wizycie?Ja zaraz zejdę na zawał, czekam w kolejce nadal. Opóźnienie 30 minut.
@MadalenaWedel A ile miałaś tego progesteronu ??? Gratuluję serduszka super wieści [emoji8][emoji8]
I jak tam, moja droga? Już po wizycie?
Mam w zasadzie codziennie dyskomfort w podbrzuszu, ale powiedział mi że to normalne bo macica rośnie i jak będzie mi mocno dokuczać to mam wziąć nospe