MadalenaWedel
Fanka BB :)
@Tynka_toja, jeśli pojawią Ci się jeszcze jakieś skurcze, czy dalej będziesz plamiła to raczej nie czekaj do poniedziałku, przynajmniej ja bym nie czekała...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było tylko plamienie z samego rana, na razie jest ok, zobaczymy co będzie dzisiaj dalej
Ale kiepsko się dzisiaj czuje. Normalnie odloty mam. Nie mam siły, mimo upału zrobiło mi się zimno. Zmierzyłam sobie ciśnienie 94/47, trochę za niskie. Zrobiłam sobie kawę może pomoże.
Ja już hektolitry wody wypiłam dzisiaj, żeby ciśnienie podnieść i nic. Ja nie rezygnuję z kawy tak do końca bo i tak dużo nie pijam, a jestem niskociśnieniowiec. Muszę lekarzowi uwagę zwrócić na ten aspekt mojego życia, ciśnienie. Zawsze mąż szedł z pomocą i podnosił mi ciśnienie, ale teraz przecież nie mogę się denerwować, prawda? [emoji16]Mi się ciągle chce spać a tak poza tym objawów brak. Kawy nie pije już prawie 2 tygodnie jakoś. Nie mam pojęcia czym się pobudzać w zamian.
Mi się ciągle chce spać a tak poza tym objawów brak. Kawy nie pije już prawie 2 tygodnie jakoś. Nie mam pojęcia czym się pobudzać w zamian.