reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
@ŻonaGraja witaj serdecznie [emoji846] i gratulacje ciąży.
@Tynka_toja u mnie pojawiło się dwa razy plamienie delikatne ale to po tym jak bardzo się zdenerwowałam. Też się boje, a zarazem cieszę że już w poniedziałek będę miała wizytę. Najbardziej obawiam się tego że jak coś się dzieje to będę musiała odstawić małą od piersi, a tego nie chce [emoji20] bo pomimo tego że ma już 21 miesięcy to jak złapie ją duszność to przy piersi fajnie powoli się wycisza i nie muszę jej leków podawać.
Dzisiaj byliśmy z młodszą u kardiologa bo nasza pediatra znowu jakieś szmery wysłuchała. I na szczęście tak jak poprzednim razem wszystko jest ok. Po prostu taka jej uroda że głośno tam u niej w koło serduszka. Poza tym że na badania od tak wydaliśmy 400 zł za nadgorliwość pediatry to cieszymy się że wszystko jest dobrze.
Upał u mnie dzisiaj jest znowu nie do zniesienia. Zimy nie lubię ale takich wysokich temperatur chyba jeszcze bardziej.
Miłego i spokojnego popołudnia kobietki wam życzę [emoji8]

Ale kiepsko się dzisiaj czuje. Normalnie odloty mam. Nie mam siły, mimo upału zrobiło mi się zimno. Zmierzyłam sobie ciśnienie 94/47, trochę za niskie. Zrobiłam sobie kawę może pomoże.

Mi się ciągle chce spać a tak poza tym objawów brak. Kawy nie pije już prawie 2 tygodnie jakoś. Nie mam pojęcia czym się pobudzać w zamian.
Ale kiepsko się dzisiaj czuje. Normalnie odloty mam. Nie mam siły, mimo upału zrobiło mi się zimno. Zmierzyłam sobie ciśnienie 94/47, trochę za niskie. Zrobiłam sobie kawę może pomoże.

Mi się ciągle chce spać a tak poza tym objawów brak. Kawy nie pije już prawie 2 tygodnie jakoś. Nie mam pojęcia czym się pobudzać w zamian.
Ja już hektolitry wody wypiłam dzisiaj, żeby ciśnienie podnieść i nic. Ja nie rezygnuję z kawy tak do końca bo i tak dużo nie pijam, a jestem niskociśnieniowiec. Muszę lekarzowi uwagę zwrócić na ten aspekt mojego życia, ciśnienie. Zawsze mąż szedł z pomocą i podnosił mi ciśnienie, ale teraz przecież nie mogę się denerwować, prawda? [emoji16]

Ja też nie piłam kawy ale z regóły jestem niskociśnieniowcem, bez kawy nie potrafię funkcjonować. Więc na wizycie pytałam się o picie kawy, moja Pani Doktor stwierdziła że można pić , ale tylko prawdziwą. Pomimo tego staram się nie pić, ale czasem mam taki kryzys że muszę [emoji4] Dzisiaj również czuje się fatalnie, mdłości mam nawet po wodzie. Dodatkowo za każdym razem jak wstanę mam takie zawroty głowy jakbym miała zaraz odleciec. Miejmy nadzieję że szybko to minie. Chyba za szybko się cieszyłam brakiem objawów.

reklama
A ja właśnie chciałabym wypić kawę bo przed ciąża piłam po dwie dziennie ale mam wstręt do kawy i czuję że jak bym ją zrobiła to wymioty murowane

Do góry