reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Hej dziewczyny :)
Ja zaraz ide do pracy ale tylko do 14 ;) mnie też dopadły mdłości ale u mnie pojawiają się wieczorem i w nocy :/ jak się przebudzam na siusiu to dalej mnie mdli :) no cóż trzeba to przetrzymać :)

reklama
@Julika.s to masz tak jak ja, mnie najbardziej meczy właśnie wieczorami i w nocy, choć mdłości cały dzień mi się utrzymują, ale takie najgorsze są właśnie późno :o ja już siedzę w pracy i dzisiaj też na szczęście tylko do 14, więc już spokojniej. Jeszcze tylko poniedziałek i wtorek będę miała po 12 godzin, w środę 9-15 i na 16:50 wizyta więc już zleci :) nie mogę się doczekać żeby zobaczyć mojego glutka :D

Hej dziewczyny :)
Ja zaraz ide do pracy ale tylko do 14 ;) mnie też dopadły mdłości ale u mnie pojawiają się wieczorem i w nocy :/ jak się przebudzam na siusiu to dalej mnie mdli :) no cóż trzeba to przetrzymać :)
U mnie dokładnie tak samo. W ciągu dnia jest Ok a po południu i wieczorem nie mam na nic ochoty bo mnie mdli .. :oops:

@Tynka_toja A nie współżyłas czasem dzień wcześniej? Czasem po przytulankach pojawiają się plamienia/krwawienia

U mnie dokładnie tak samo. W ciągu dnia jest Ok a po południu i wieczorem nie mam na nic ochoty bo mnie mdli .. :oops:

@Tynka_toja A nie współżyłas czasem dzień wcześniej? Czasem po przytulankach pojawiają się plamienia/krwawienia
Nie było wczoraj żadnych przytulnek. W ogóle teraz mam jakieś takie brązowe plamienia, martwię się, że cos złego się dzieje...

Nie było wczoraj żadnych przytulnek. W ogóle teraz mam jakieś takie brązowe plamienia, martwię się, że cos złego się dzieje...
Zasowaj z wynikami bety na IP. Niech robią ci usg i jakaś luteine czy progesteron dadza.... Plamienia nie są dobre! Nie chce Cię straszyc, ale ja bym poszła napewno.!

Kurde w sumie nie pamiętam czy ty w Polsce mieszkasz....

Ja mialam 2 razy plamienie raz po przytulankach. Drugi raz ot tak lekko brazowe. Lekarz powiedzial ze jesli nie ma tego duzo i nie towarzysza skurcze lub silny bol brzucha to mam sie nie stresowac. Mam przyjechac jakby to dlugo trwalo . Nie jechalam bo bylo to jednorazowe.
Ja wlasnie lece do pracy, dzisiaj do 20 :( aa i znalazlam sposob na swoje mdlosci, bardzo mi pomaga zjedzenie jablka :) milego dnia zycze

reklama
Zasowaj z wynikami bety na IP. Niech robią ci usg i jakaś luteine czy progesteron dadza.... Plamienia nie są dobre! Nie chce Cię straszyc, ale ja bym poszła napewno.!

Kurde w sumie nie pamiętam czy ty w Polsce mieszkasz....
Mieszkam w Polsce. Biorę luteine, bo miałam zalecaną od 25 do 35 dnia cyklu i miałam brać dalej jak będziesz wyjedzie beta. Myślę że w poniedzialek się wybiorę do lekarza.

Do góry