reklama
MadalenaWedel
Fanka BB :)
@Julika.s to masz tak jak ja, mnie najbardziej meczy właśnie wieczorami i w nocy, choć mdłości cały dzień mi się utrzymują, ale takie najgorsze są właśnie późno ja już siedzę w pracy i dzisiaj też na szczęście tylko do 14, więc już spokojniej. Jeszcze tylko poniedziałek i wtorek będę miała po 12 godzin, w środę 9-15 i na 16:50 wizyta więc już zleci nie mogę się doczekać żeby zobaczyć mojego glutka
godzbal
A nie chodzisz do alabu, wyniki za parę godzin w Internecie są.
Właśnie nie wiedziałam, że jest coś jak alab i poszłam od razu do centerkotu. No ale jakoś wytrzymam do poniedziałku (muszę[emoji6])
V
Vel
Gość
W szpitalu na Batorego masz najbliżej.Właśnie nie wiedziałam, że jest coś jak alab i poszłam od razu do centerkotu. No ale jakoś wytrzymam do poniedziałku (muszę[emoji6])
godzbal
W szpitalu na Batorego masz najbliżej.
Dziękuję, teraz już będę wiedzieć mądry Polak po szkodzie
coco07
U mnie dokładnie tak samo. W ciągu dnia jest Ok a po południu i wieczorem nie mam na nic ochoty bo mnie mdli ..Hej dziewczyny
Ja zaraz ide do pracy ale tylko do 14 mnie też dopadły mdłości ale u mnie pojawiają się wieczorem i w nocy :/ jak się przebudzam na siusiu to dalej mnie mdli no cóż trzeba to przetrzymać
@Tynka_toja A nie współżyłas czasem dzień wcześniej? Czasem po przytulankach pojawiają się plamienia/krwawienia
Tynka_toja
Nie było wczoraj żadnych przytulnek. W ogóle teraz mam jakieś takie brązowe plamienia, martwię się, że cos złego się dzieje...U mnie dokładnie tak samo. W ciągu dnia jest Ok a po południu i wieczorem nie mam na nic ochoty bo mnie mdli ..
@Tynka_toja A nie współżyłas czasem dzień wcześniej? Czasem po przytulankach pojawiają się plamienia/krwawienia
Jotka_
Zasowaj z wynikami bety na IP. Niech robią ci usg i jakaś luteine czy progesteron dadza.... Plamienia nie są dobre! Nie chce Cię straszyc, ale ja bym poszła napewno.!Nie było wczoraj żadnych przytulnek. W ogóle teraz mam jakieś takie brązowe plamienia, martwię się, że cos złego się dzieje...
Kurde w sumie nie pamiętam czy ty w Polsce mieszkasz....
Koliberka
Ja mialam 2 razy plamienie raz po przytulankach. Drugi raz ot tak lekko brazowe. Lekarz powiedzial ze jesli nie ma tego duzo i nie towarzysza skurcze lub silny bol brzucha to mam sie nie stresowac. Mam przyjechac jakby to dlugo trwalo . Nie jechalam bo bylo to jednorazowe.
Ja wlasnie lece do pracy, dzisiaj do 20 aa i znalazlam sposob na swoje mdlosci, bardzo mi pomaga zjedzenie jablka milego dnia zycze
Ja wlasnie lece do pracy, dzisiaj do 20 aa i znalazlam sposob na swoje mdlosci, bardzo mi pomaga zjedzenie jablka milego dnia zycze
reklama
Tynka_toja
Mieszkam w Polsce. Biorę luteine, bo miałam zalecaną od 25 do 35 dnia cyklu i miałam brać dalej jak będziesz wyjedzie beta. Myślę że w poniedzialek się wybiorę do lekarza.Zasowaj z wynikami bety na IP. Niech robią ci usg i jakaś luteine czy progesteron dadza.... Plamienia nie są dobre! Nie chce Cię straszyc, ale ja bym poszła napewno.!
Kurde w sumie nie pamiętam czy ty w Polsce mieszkasz....