reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

@Patka_88 gratuluje ciąży i witaj serdecznie na wątku [emoji8]
@Jotka_Szczotka super, nie mogło być inaczej. Piękne pierwsze zdjęcie [emoji7]
@wesa najważniejsze że z fasolką wszystko dobrze. A miałaś jakieś objawy tego krwiaka? Czy to rak bezobjawowo dopiero przy badaniu wyszło ?
@Kasiektorek super wieści, teraz już na spokojnie możesz czekać na kolejna wizytę [emoji8]
Żadnych objawów nie mam. Widać na usg. Taka ciemna plama. Boję się.

reklama
Witajcie ! Wygląda na to że dołączę do grona lutowych mam. Dziś 4 dzień po spodziewanej @, test ze słabo widoczną drugą kreską... Beta 78,5. To moja 4 ciąża , mam już dwójkę hasajacą po domu , trzeciej niestety nie udało się utrzymać ( poroniłam we wrześniu 2018) ,stąd mam pełno obaw.

To w zasadzie taka ciąża trochę z zaskoczenia ... Ale... Co będzie

Cześć! I moje gratulacje [emoji4]

Dziewczyny byłam dziś na wizycie kolejnej po wczorajszych przeżyciach. Oto moje usg. Ciąża dużo młodsza z tego wychodzi. Myślałam że już około 7 tygodnia a tu wychodzi z usg 5t1d więc bardzo wczesna ale jak na razie podobno wszystko w porządku. Nie wiem czy to tak powinno wyglądać taka w sumie dziura i nic nie widać bo to moja pierwsza ciaza ale doktor mówił że jak na razie jest wszystko okejZobacz załącznik 985450
Ja też z usg w poniedziałek miałam 5t1d

ZonaGraja witaj[emoji4] fajnie że do nas dołączyłas wiele z nas ma obawy jak sobie poradzi z ta ciąża ... Moja jest dla. mnie totalnym szokiem i czymś nieprawdopodobnym nie mogę uwierzyć że wpadłam po tym wszystkim co przeszłam... A jednak jest i to będzie nasze trzecie dziecko[emoji33] przeraża mnie to.. co prawda wszyscy mówią że moja dzieci są cudowne ale ja mam je na codzien i ich temperament ciężko poskromić.... A tu trzecie.. szok ale zaczynam się oswajać z tą myślą przecież tylko to nam zostaje... A przez to że na początku miałam takie negatywne myśli teraz się gryzę czy z dzidzia będzie wszystko ok a jak wykrakała i coś się stanie[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] niech już będzie ten wtorek... Jak zobaczę serduszko to się uspokoję ...

ZonaGraja witaj[emoji4] fajnie że do nas dołączyłas wiele z nas ma obawy jak sobie poradzi z ta ciąża ... Moja jest dla. mnie totalnym szokiem i czymś nieprawdopodobnym nie mogę uwierzyć że wpadłam po tym wszystkim co przeszłam... A jednak jest i to będzie nasze trzecie dziecko[emoji33] przeraża mnie to.. co prawda wszyscy mówią że moja dzieci są cudowne ale ja mam je na codzien i ich temperament ciężko poskromić.... A tu trzecie.. szok ale zaczynam się oswajać z tą myślą przecież tylko to nam zostaje... A przez to że na początku miałam takie negatywne myśli teraz się gryzę czy z dzidzia będzie wszystko ok a jak wykrakała i coś się stanie[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] niech już będzie ten wtorek... Jak zobaczę serduszko to się uspokoję ...
U nas też 3 . Córka ma już 10 lat a synek 2... Jestem przerażona na ten moment... I niby też każdy tak chwali moje dzieciaki a ja mam chwilami ochotę uciec

reklama
Do góry