reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
:( wspolczuje made... moj dzien dzis nie bedzie dzis nalezal do lekkich sie obawiam. Jade spozniona na zajecia i troche brzuch pobolewa. Sama bym chetnie pospala jak ta slynna niedzwiedzica... udanego dnia

Oj made wspolczuje ja juz bylam w zabiegowym, mam miec konsultacje okulistyczna i jutro maja byc wyniki i jutro dowiem sie co i jak i kiedy do domu przez wzglad ze nie ma miejsc na oddziale to pewnie szybko wypisza hehe, a moja wspollokatorka zostaje do konca ma termin na 13 stycznia to w kazdej chwili moze zaczac sie porod, spotkalam znajoma ktora dzis ma wywolywany porod bo jest po terminie w 44 tyg :O :O takiego kiepskiego ma gina prowadzacego zostawil ja sobie samej niech sobie radzi... Szok

Ewka wiem! Mamy w lazience papierowego potwora, bo u Nas tez papier znika w mig! :D
Vani ja tez nie spalam :( moj chrapie jak ta niedzwiedzica tylko po alko, raz tak chrapal, ze sam siebie obudzil i pytal "co mowilas?" Ahahaha
44tc?! Co to za lekarz?! Zabilabym...

Modle sie, by jutro byla wyplata haha Mam taka ochote jechac na zakupy, ze oszaleje!! No i po rozmowie z D doszlismy do wniosku, ze musimy kupoc drugie lozeczko :O szybko o tym pomyslelismy, nie? Haha
Aaa dziewczyny powiedzcie mi, czy po luteinie dopochwowo tez mialyscie uplawy? Na noc zaaplikowalam a rano szlam siusiu a tam chyba 10cm zbity sluz :O

Nie zartuje powaznie wziela wkoncu sie sama zglosila do szpitala bo nawet jej skierowania nie dal gin zaczela sie bac ze cos zlego sie stac może bo nawet skurczy nic doslownie sie nie dzialo i dzis jej wywoluja

reklama
Vani trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:)
Z tego co mi położna mówiła to u nas w szpitalu najpóźniej w 42 tyg wywołują poród, dłużej nie czekają. Na szczeście mam normalnego lekarza więc się o nic nie martwię :) Dzisiaj wizyta, i ostatnie z ważniejszych badań czyli paciorkowiec. Tak mam już komplet:) Troszkę się stresuje przed tą wizytą choć nie wiem czym....

Trzymam kciuki za wizyty! Dziewczyny w szpitalach trzymajcie się ciepło :*

Do góry