reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

O mamo ale macie przejscia z lekarzami - wspolczuje :-( Swoja droga zawsze trafi sie jakas czarna owca. Moj poprzedni to na kase strasznie lasy byl choć pracowal w prywatnej sieci luxmed to notorycznie zapraszal do swojego gabinetu prywatnie i na usg tez ze niby super sprzet ma. I za kazdym razem badal mnie namacalnie a obecna ginka ani razu a tylko przez glowice usg. Nie wiec ktore podejscie prawidlowe w koncu.

Mokito to rzeczywiscie nietaktowny... Ja jak bylam z mezem to usg przy nim ale juz badanie to za kotara. Teraz to w przebieralni-toalecie gdzie chodze to nawet takie wiskozowe spodniczki na gumce mozna wlozyc zeby z gola doopa nie paradowac po gabinecie. Ale mam jedno wspomnienie szpitalne z oddzialu endokrynologi ginekologicznej gdzie fotel centralnie do drzwi skierowany i w zasadzie wchodzil kto chciał... zwlaszcza studenci...

reklama
Ja też dziś po wizycie. Wyniki bardzo dobre. Nie wiem ile łobuz waży teraz, ale idzie w średnie 3,5 kg. No i był łaskawy, bo w końcu pokazał buźkę :-) Zazwyczaj się zasłaniał rączkami. Położony główkowo :-)

Na szczęście trafiałam na sensownych i miłych lekarzy. Ale też słyszałam o przypadku, gdy lekarka nie mogła wypatrzyć na usg malucha w 3 mc, mówiąc że bylo poronienie. Oczywiście wszystko bylo jak najbardziej ok.

Hej :) wlasnie tam fotel centralnie, zadnej kotary, pokoik maly, a przy fotelu taca z takimi przyrzadami, ze ja nie wiem co ten lekarz z pacjentkami tam robi.. blee. Dzien dobry i udanej wieczerzy wigilijnej ;)

fajnie Zor, trudno, rodzina i piesek teraz na drugim planie, w takim razie odpoczywaj, relaksuj się:-)
Mokito zaraz koniec z naszymi badaniami i wywalaniem naszej intymności na lewą stronę, zmienisz lekarza, a reszta pójdzie w niepamięć;-)

reklama
Do góry