reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Kciuki za wizyty &&&

Ja to już sama nie wiem czy czasem nie powinnam iść w ten piątek. Jakoś tak dziwnie lekarka zasugerowała że mam przyjść 29 na przedłużenie l4 a teraz mi się przypomina że coś o badaniach moczu rzuciła na wyjściu że powtórzmy za dwa tyg :szok: hmm.. moze ta szyjke też chce mierzyć co 2 tyg jak ostatnio...

Czy ktoras z Was miała robione usg prenatalne i badanie krwi w pierwszym trymestrze z tym że prywatnie? Moja siora właśnie się wybiera i powiedzieli jej 400 zł :szok: trochę dużo mi się wydaje... ją miałam skierowanie więc w szpitalu za darmo zrobili...

Dorex super wiesci. Niech szew trzzyyma. Ja siedze i czekam. Jedna pani przede mna a jest opoznienie przynajmniej pol h. Az mo soe do lazienki zachcialp z tego wszystkiego ehh..
W ogole to sie zastanawiam jak ja sie z kozetki podniose, chyba bede lekarza prosic o pomoc normalnie heheheeh

dorex najważniejsze że z szyjką ok!! :tak:

ewcia co do badań I trymestru ja robiłam, wprawdzie tylko USG za które zapłaciłam 250zł a gdybym chciała jeszcze zrobić badania z krwi do tego to plus kolejne 150zł. Więc chcąc nie chcąc razem 400zł...

Super wieści :) dobrze ze szyjka trzyma!
Ja za samo usg placilam tez 250zl.
Dziwne ze wam lekarz rękę podaje, takie dzwiganie może powodować odklejenie łożyska.
Moja lekarka bardzo tego pilnuje i zawsze każe obrócić się na bok i powolutku podpierajac się podnosić.

reklama
Ja też z fotela wstaję z pomocą ręki lekarza.. myślę, że nie ma reguły na oklejanie łożyska bo tak wielu lekarzy by inaczej robiło ;) gdyby ich pacjentki miały tak masowo..

Do góry