reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Wojtusiu kochanienki na Twoje pierwsze Anielskie urodzinki miliony kolorowych swiatełek (*)(*)

97756_kolorowe-wiatelka.jpg

3.jpg

Bawcie sie dobrze aniołeczki

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Mamo Natalki ja rozmawialam na ten temat z ksiedze, Bóg nas nie kaze, kocha kazdego z nas, a najmocniej niewinne dzieci...może zabral je do siebie, zeby ochronic, zeby bylo im lepiej i w ten sposob ustrzegl od czegos bardzo zlego??? Kiedys poznamy odpowiedz na to pytanie...na razie pozostaje nam wierzyc, ze tak bylo najlepiej...i ja w to wierze...Mojemu Wojtusiowi jest na pewn bardzo dobrze u Pana Boga i Waszym Anioleczkom takze, są w pieknym miejscu, bez bólu, strachu, przemocy, złości i wszystkich złych rzeczy...

(*) Wojtusiu
(*) Aniołkowa Bando

odpoczywaj, ja tez tak mam przy migrenie, tylko lezenie w ciemnym pokoju pomaga i probuje zasnac...

pieknie ma oswietlony domek Natalka...zwlaszcza teraz jak jest ciemno szybko na dworze...jak zagladam do WOjtka po pracy to jest szarawo, a jak wychodze to ciemno, a to niby 15 minut różnicy w czasie...pilnuje, aby mial caly czas zapalone swiatelka, bo tak smutno wygladaja domki bez żadnego...zastanawiam sie nad swieca led...widzialyscie? spotkalam taka w sklepie, ale byla ostatnia, wyglada jak swieczka wypalona i z zewnatrz nie widac, ze jest na zarowke led...zamowilam takie Wojtkowi

(*) Wojtusiu
(*) Aniolkowa Bando

hej dziewczyny,
Wojtusiu (*)(*)(*) swiatelka dla Ciebie
Michalku (*)(*)(*) syneczku , wiem ze czuwasz przy malenkiej siostrze ... dziekuje Kochanie :*
napisalam wiadomosc na grupie

MamoNatalki piekne znicze :-) mamy takie same tylko miały bardziej kształt takich prawdziwych choinek . a te mikołajki mniejsze a choinki takie duze :-) kupiłam je chyba w tamtym roku i schowałąm na te swieta ... oprocz nich mamy tez taki znicz choinke mniejsza z mikołajem i reniferami i taka sama tylko ze stajenka betlejemska :-) wsio to pochowałam do piwnicy bo szkoda mi było wyrzucac w tamtym roku a bałam sie ze moge takich samych juz nie dostac :-)

ojj tak racja wszystkie siedzimy na fb bo tam łatwiej i szybciej ;-)

reklama
Cześć dziewczynki podczytuję Was... a dziś muszę napisać...
Mamo Natalki rób koniecznie wszystkie badania a i crp jest dokładniejsze niż ob ale skora tak lekarz zalecił. Ja byłam u neurologa bo też tak miałam ... tylko co z tego jak wizyta była już po bólu... więc stwierdziła, że to ze stresu mam te bóle.. a przecież nie raz leżałam plackiem i wymiotowałam, Na razie przeszło

byłam ostatnio na cmentarzu i jadę znów dziś trzeba posprzątać wyrzucić kwiaty po Wszystkich świetych jakoś do tej pory były ładne ale od trzech dni mróz więc trzeba posprzątać i włożyć chyba coś sztucznego bo zywe to już nie pobędą

U mnie 12 tydzień maleństwo rośnie chciałam dodać suwaczek ale jakoś nie mam do tego cierpliwości po kilku nieudanych próbach
Jutro mamy badania prenatalne ... boję się ich trochę... i mam nadzieję, że wyjdą ok.

Aniołki (*) miliony światełek
Synkowie (*) (*) (*)(*)

Dziewczyny &&&&&&&&&&&&

Do góry