reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam

Dorka wiec trzymamy kciuki za prenatalne&&&& bedzie dobrze !!!! :tak:

długo trzymały Ci sie kwiatki na cmentarzu ... ja moje te z wazonu wyrzuciłam juz pare dni po 1 listopada bo takie brzydkie sie troche zrobiły ... a jak dla mnie wszystko musi byc idealne na pomniczku ;-) wiec u mnie sztuczne kwiatki juz od dawna :-D

ja wczoraj miałam wizyte ;-) mały pieknie rosnie wazy 1900kg az sie przestraszyłam :-p haha ułozony główkowo ;-) i jesli bedzie wporzadku to rodzimy sn ;-)

Syneczku kochany(*)
Aniołeczki(*)

reklama
u nas trzymają się jeszcze wrzosy, zobaczymy jak długo, w pepco widzialam ostatnio stroiki i zastanawialam sie czy nie kupic, taki wianek i mozna wsadzic znicz do srodka...ladnie to bedzie wygladalo

nie wiem dlaczego, ale te mikolaje mi sie nie podobaja...poszukam moze jakiejs figurki...

Dorka &&& trzymamy kciuki, niech maleństwo rosnie zdrowo
Monila...ale ten czas leci... :-)

(*) Wojtulku
(*) Aniołkowa Bando

Hej dziewczyny!!

Mamo Natalki - mi na ból głowy pomagają okłady zimne, bo często dosyć boli mnie głowa. Oczywiście wyniki w normie i przyczyna nieznana... Więc nawet z tym nie walczę. Starajcie się, staracie! Mocno trzymam kciuki! A dopóki nie ma @ jest nadzieja!
Monila - ale już duży bobaaS:))) Super, bardzo się cieszę!
Dorka - 12 tydzień, pięknie! Niech czas szybciutko leci i niech zdrowo rośnie maleńtas!:)

Ja jestem na cmentarzu codziennie.
Kupiłam już kilka świątecznych ozdób, zrobiłam już dwa stroiki, choinkę.. Krzyż. Ale jeszcze pewnie coś pozmieniam i pododaje, bo czegoś mi brakuje....
Pokażę później efekty.

Buziaki i miłego dnia!

Wiola nasz Karolek na 1 listopada dpostał włąsnie taki wianuszek a w srodku znicz z e stojacym aniołkiem obok :-) super to wyglada ....

ja na świeta mam taka mała choineczke przystrojona z miejscem na swieczke obok ;-) tez zostawiłam to z tamtego roku ;-) na MIkołaja napewno dam Karolkowi ten znicz z mikołajem i jakies figurki mikołaja jak co roku ..... ojj zeby tylko znowu nie ukradli ...

Wiolus racja czas szybko mi teraz leci ... i z przerazeniem patrze jak ucieka kolejny dzien ...

Mamo Natalki widzę,że lepiej tak trzymać a tomograf to chyba tak jak prześwietlenie.

U mnie po badaniach z usg wszystko w porządku tylko brzdąc był tak ruchliwy że pan doktor nie mógł zmierzyć mu dokładnie przyzierności karkowej ale w końcu się udało wszystkie wyniki super normie czekam teraz na badanie z krwi i wtedy będzie 100 % pewność że małe jest zdrowe ale na to muszę poczekać dwa tygodnie......

Ja kupiłam synkowi na cmentarz na razie tylko takie lampki na baterię ( niebieskie gwiazdki i srebrne bąbeczki mam zamiar w tym roku postawić też małą chineczkę lub cyprysika. zobaczymy
u nas też piękne są jeszcze wrzosy więc zostawię je na zimę

dziewczynki padam

Aniołkowa bando milion światełek (*)(*)(*)
Synkowie - Kocham Was (*)(*)

Zafasolowane i staraczki &&&&&&&&&&&&

Cześć dziewczyny.

Zaglądam na wątek co dziennie, ale jakoś weny na pisanie nie było. Cały czas sie trzęsę o maluszka. W środę byłam na wizycie, na tym etapie wszystko jest w jak najlepszym porządku. Maluch ma 3cm. 3 tygodnie temu jak byłam w 7t1d to maluszek był 6 dni młodszy i odpowiadał 6t2d. Jednak ja miałam o 5 dni opóźniona owulacje, wiec to by pasowało. A w środę jak był 10t1d maluszek odpowiadał 10t2d - wiec nie tyle co nadgonił ale rośnie jak na drożdżach. Serduszko jak dzwon. Termin porodu na 24 czerwca. Kolejna wizyta 18 grudnia. I bardzo was proszę o kciuki.

Dorka bardzo się cieszę, że wszystkie badania w normie

Mika, kciuki za pappa zaciśnięte. Czekam na zdjęcie domku Tymka.

Ja jeszcze nie mam koncepcji na święta, i na mikołajki odnoście wystroju u chłopców. na mikołajki chyba postawimy znicz - mikołajka, a na święta może jakąś malutką choineczkę. W tamtym roku miałam fajne bałwanki led - świecące, ale teraz nigdzie nie mogę takich znaleźć

Tekla ciesze sie ze maluszek tak rosnie :tak: i oby tak dalej !!! ty masz wizyte 18 a ja 17 ;-) wiec bedziemy przez dwa dni kciuki trzymac :-D

Dorka , Mika super ze prenatalne wyszły dobrze .. zobaczycie ze test tez tak wyjdzie :-) :tak:

Mika czekamy na fotke domku Tymusia ;-)

dziewczyny trzymam kciuki za kazda z was &&&&&

Syneczku kochany (*) Kochamy CIe bardzo skarbnie :*
Aniołkowe przedszkolaczki (*)

Dziewczynki a ja mam wizytę 20 i może maluszek zdradzi czy jest nim czy nią ... przy Franiu wiedziałam w 14 tygodniu.\

Macie rację teraz robi się bardzo szybko ciemno u nas od kilku dni dodatkowo leci jakiś kapuśniaczek to o 15 już szaro więc wizyty na cmentarzu skróciły się tak jakoś

nie mam dziś weny do pisania

ta pogoda mnie rozstraja
&&&&&&&&&&& za starczki i zafasolkowane

Aniołki opiekujcie się nami (*)(*)

reklama
to trzymam kciuki za wszystkie wizyty i testy &&&&&

Mamo Natalki- terminy na tomograf u nas ogromne, przynajmniej 6 miesiecy, może u Was będzie szybciej...

Maluszki rosnijcie zdrowo i siedzcie grzecznie w brzuszkach!!!!

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

Do góry